Εξετάζει και Μπομπό ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει και Μπομπό ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εξετάζει και Μπομπό ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βραζιλιάνος Μπομπό, που στο παρελθόν έχει ακουστεί για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, φέρεται να προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Η αναζήτηση του δικέφαλου για έναν επιθετικό ικανό να κάνει τη διαφορά είναι δεδομένη και οι προτάσεις είναι αρκετές. Όπως αναφέρει το Goal, στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς προτάθηκε και ο 29χρονος πλέον Μπομπό και η περίπτωσή του εξετάζεται. Το 2009, όταν έπαιζε στην Μπεσίκτας, το όνομά του είχε ακουστεί τόσο για Παναθηναϊκό όσο και για Ολυμπιακό. Για τους «ερυθρόλευκους» το θέμα μάλιστα είχε τραβήξει πολύ...

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε για λίγο στη χώρα του και την Κρουζέιρο και επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσέρισμπορ, όπου πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά με 18 γκολ. Ωστόσο, φέτος δεν υπολογίζεται και τόσο και σύμφωνα με το Goal, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα