Ντελ Πιέρο: «Ισως γυρίσω στη Γιούβε»

Ντελ Πιέρο: «Ισως γυρίσω στη Γιούβε»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ντελ Πιέρο: «Ισως γυρίσω στη Γιούβε»

bet365

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του το 2012 ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο τόνισε ότι μπορεί να επιστρέψει στη Γιουβέντους, προφανώς ως παράγοντας.

Ο Pinturicchio παραχώρησε συνέντευξη στη Raisport και όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για τη Γιούβε αφού δεν έγινε πραγματικότητα το όνειρο του να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί, απάντησε: «Η αγάπη μου για τη Γιουβέντους δεν θα τελειώσει ποτέ. Το παρελθόν μου, η ιστορία μου με αυτή την ομάδα, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Δεν μπορεί να ακυρωθεί. Την πρώτη μέρα μετά το τέλος του συμβολαίου μου, πάντως, αισθανόμουν πολύ περίεργα».

Αμέσως μετά ο Ντελ Πιέρο ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει μια μέρα στους Μπιανκονέρι και για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2012 άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

«Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει αυτό. Υπάρχει αυτή η αγάπη ανάμεσα σε μένα και τη Γιουβέντους. Στη ζωή μου δεν έκλεισα την πόρτα σε κανέναν, δεν γίνεται να την κλείσω για μια ενδεχόμενη επιστροφή μου στη Γιούβε».

Η ομάδα, πάντως, μπήκε ομαλά στη μετά Ντελ Πιέρο εποχή και το σύμβολο των Μπιανκονέρι απονέμει τα εύσημα σε Κόντε, παίκτες και διοίκηση: «Η Γιουβέντους είναι εντυπωσιακή φέτος. Παρά το γεγονός ότι στην αρχή δεν φαινόταν τόσο καλή, κυρίως επειδή εκείνη την περίοδο η Ρόμα έκανε δέκα σερί νίκες, ο απολογισμός στο τέλος του πρώτου γύρου είναι εντυπωσιακός. Η μηχανή προφανώς είναι ο Κόντε αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες για τη διάθεση τους για δουλειά, όπως φυσικά και στη διοίκηση».

 

SERIE A Τελευταία Νέα