Προχωράει το θέμα Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Προχωράει το θέμα Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει το θέμα Κάμπελ ο Ολυμπιακός

bet365

Δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση της Άρσεναλ για τον Κάμπελ έχει ανοίξει από τώρα ο Ολυμπιακός, μεταφέροντας την πρόθεσή του να προχωρήσει ακόμα και στην αγορά του.

Με βάση ενημέρωση από την Αγγλία οι συζητήσεις ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ολυμπιακό για τον Κάμπελ -που έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες- έχουν μπει σε καλό δρόμο. Οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν την διάθεση να αφήσουν τον Κοσταρικανό άσο στους Πειραιώτες και για τη νέα χρονιά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι παράγοντες των νταμπλούχων Ελλάδας τους έχουν τονίσει πως έχουν στον προγραμματισμό τους ακόμα και αγορά του παίκτη (σ.σ. είτε μέρους των δικαιωμάτων του είτε το 100%). Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Βέβαια από την στιγμή που η Άρσεναλ δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση για την τύχη του Κάμπελ όλα είναι ανοιχτά. Άλλωστε είναι μία δύσκολη υπόθεση, την οποία όμως ο Ολυμπιακός παλεύει πολύ, όπως και αυτή του Ρομπέρτο. Ο Αρσέν Βενγκέρ εξακολουθεί πάντως να δέχεται πίεση για να κινήσει διαδικασίες για να ενταχθεί στο ρόστερ της Άρσεναλ το καλοκαίρι ο Κάμπελ, κάτι για το οποίο όμως χρειάζεται άδεια εργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα