Σε Ατρόμητο το μεγαλύτερο πρόστιμο

Σε Ατρόμητο το μεγαλύτερο πρόστιμο

Σε Ατρόμητο το μεγαλύτερο πρόστιμο

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι πέντε ομάδες που απολογήθηκαν στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος με 5.000 ευρώ, καλείται να δώσει τα περισσότερα.

Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε Πέμπτη η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας γνωστοποιεί τις ποινές στις ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία. Για την 19η αγωνιστική στο σκαμνί κάθισαν πέντε ομάδες, οι οποίες τιμωρήθηκαν με πρόστιμα, με μεγαλύτερο αυτό στον Ατρόμητο που έφτασε τα 5.000 ευρώ. Επίσης με έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο μασέρ του ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 19ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν.Τσαμπουράκη (μασέρ): Για τη συμπεριφορά του μασέρ κ..Ν. Τσαμπουράκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ α) την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και β) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ».

Best of internet