Προσπάθεια για Λουγκάνο

Προσπάθεια για Λουγκάνο

Δημήτρης Τομαράς
Προσπάθεια για Λουγκάνο

bet365

Ο Λουγκάνο είναι μία εκ των περιπτώσεων που έχει ρίξει βάρος ο Ολυμπιακός. Προσπάθεια για... μπλόκο από Μελ, ταξίδι του Φιχέρ στην Ευρώπη και επαφές με την πλευρά του παίκτη, αναφέρουν αγγλικές πηγές.

Την ώρα που ο ατζέντης του Ντιέγκο Λουγκάνο, Χουάν Φιχέρ, βρίσκεται εκτός Βραζιλίας για σειρά επαγγελματικών επαφών στην Ευρώπη, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως μπορεί να έρθει και στην Ελλάδα για τον παίκτη του (σ.σ. ορισμένες πηγές έκαναν μνεία για παρουσία του στην χώρα μας την Πέμπτη), στην Αγγλία τα δημοσιεύματα και οι αναφορές για εκείνον δεν σταματούν.

Οι Βρετανοί ξεκαθαρίζουν πως μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται τόσο έντονα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για αντί-Σιόβα και συμπληρώνουν ό,τι έχουν αρχίσει κουβέντες με την πλευρά του. Το... αγκάθι για τους Πειραιώτες όμως είναι ο νέος τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Πέπε Μελ.

Ο Ισπανός προπονητής θέλει να κρατήσει τον Λουγκάνο στην αγγλική ομάδα και να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Τον εκτιμά πολύ και για τα προσόντα του και για τις εμπειρίες του ενώ όπως μεταδίδουν στην Αγγλία θα έχει και την βοήθειά του για την γλώσσα. Τον θέλει δηλαδή και ως μεταφραστή στο πλευρό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα