Μαρικά: «Ο ΠΑΟΚ με θέλει αλλά...»

Θοδωρής Βασίλης
Μαρικά: «Ο ΠΑΟΚ με θέλει αλλά...»

bet365

Ο Τσίπριαν Μαρικά εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ, και ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην Ισπανία, αποκαλύπτοντας ότι το ενδιαφέρον του Δικεφάλου υπάρχει από το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού κι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Ρουμάνου Τσίπριαν Μαρικά. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην ισπανική Χετάφε και μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά προς το πρόσωπό του είναι από το καλοκαίρι.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και με τιμάει ιδιαίτερα αφού το ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό, αλλά από το καλοκαίρι όταν ακόμα δεν είχα βρει. Είναι μία μεγάλη ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει κι εκεί αγωνίζεται κι ο Κοστιν Λάζαρ», ανέφερε αρχικά στο gazzetta.gr ο Ρουμάνος επιθετικός ο οποίος στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Χετάφε για 1,5 χρόνο και δεν είναι στις προθέσεις μου να φύγω από την ομάδα. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Ισπανία και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και δεν ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ. Το τελευταίο διάστημα ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα