«Πρόταση για Νάτχο ο Ολυμπιακός»

«Πρόταση για Νάτχο ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρόταση για Νάτχο ο Ολυμπιακός»

bet365

Οι Ρώσοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα για τον Μπίμπρας Νάτχο, διαρρέοντας πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για την απόκτησή του.

Το championat.com αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας στον πρώην παίκτη της Ρούμπιν Καζάν. Ο Νάτχο έχει μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν και ήδη έχει τονίσει στο Gazzetta πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί ποτέ κανείς να αποκλείει τίποτα. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να βρει συμβόλαιο είτε στην Αγγλία είτε στην Γερμανία.

Οι Ρώσοι τονίζουν πως εφόσον επέλθει το deal ο Νάτχο θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμα έτους. «Η απάντηση του Ισραηλινού στον Ολυμπιακό για την πρόταση που του έχει γίνει, αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα», αναφέρει ακόμα το άρθρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα