Τίποτα δεν τον σταματά...

Τίποτα δεν τον σταματά...

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Τίποτα δεν τον σταματά...

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και την προέλαση των «ερυθρολεύκων».

Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν ένα από τα δύσκολα που είχε ο Θρύλος για να κλείσει αήττητος τη σεζόν και να κατακτήσει τον τίτλο χωρίς να βρεθεί στο καναβάτσο. Η ομάδα του Περιστερίου, απέδειξε κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ότι δικαίως βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Κόντραρε τους πρωταθλητές και όχι μόνο απέφυγε την ήττα, αλλά διεκδίκησε και τη νίκη, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, πήγε στο Περιστέρι για ένα ακόμα τρίποντο και θα τα είχε καταφέρει, εάν οι παίκτες του Μίτσελ είχαν καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες και εάν δεν έβλεπαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο δοκάρι του Μανιάτη.

Όπως εύστοχα είπε και ο Ισπανός τεχνικός «δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα». Ο Μίτσελ δούλεψε το ματς από τον πάγκο, ανακάτεψε την τράπουλα και βελτίωσε το πρόσωπο της ομάδας. Ο Ολυμπιακός πίεσε, έκρυψε την μπάλα στην μεγάλη ευκαιρία του Κάμπελ, αλλά δεν κέρδισε.

Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και σε μια άλλη φάση, στο τετ α τετ του Ολαϊτάν, το οποίο σταμάτησε ο βοηθός. Όπως θα μπορούσε να είχε ηττηθεί εάν ο Παπαδόπουλος είχε σκοράρει στην μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Περιστερίου. Μια φάση που ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν οφσάιντ, το οποίο δεν είδε ο άλλος βοηθός.

Δεν είχαμε καμία όρεξη να σταθούμε στις δύο αυτές αποφάσεις των βοηθών, αλλά όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα φάουλ ή είναι ένα αράουτ γίνεται μακελειό! Ακόμα και φέτος, που η ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος των φίλων του ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, περιμένουμε με… αγωνία το νέο διαφημιστικό για το παράγκα και όραμα.

Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να σταματήσουν την προέλασή τους με την ισοπαλία στο Περιστέρι. Πλέον κοιτάζουν μπροστά γιατί η ομάδα του λιμανιού είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, με κυριότερη φυσικά την μάχη με την Γιουνάιτεντ.

Υ.Γ. Η κατάρα με τους στόπερ στο λιμάνι, χτύπησε ξανά. Και είναι ανατριχιαστικό να ακούς συμπαίκτες του να δηλώνουν ότι πάγωσαν στην προπόνηση, την ώρα της κακιάς στιγμής. Περαστικά στον Δημήτρη Σιόβα. Να σταθεί δυνατός και να μην καταλάβει πώς θα περάσει ο χρόνος και θα βρεθεί και πάλι στα γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…