Μπορεί να κάνει και καλό!

Μπορεί να κάνει και καλό!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Μπορεί να κάνει και καλό!

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για το μοναδικό ουσιαστικό (πλήν των 3 βαθμών) κέρδος που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός από την εμφάνιση του Σαββάτου!
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι από αυτά που λέμε «βάζεις τους τρεις βαθμούς στο σακούλι και προχωράς μπροστά». Ηταν το πιο τρελό παιχνίδι, που έχω δει στην Λεωφόρο. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού αντί 5-0 βάση ευκαιριών(Ντίνας, Μπέργκ, Καρέλης δεν βρήκαν στόχο απέναντι στον Ανέστη και ο Καρέλης είχε και ένα δοκάρι).
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν έβαλε κανένα γκολ, παρά το χαμένο πέναλτι(πήγε στο δοκάρι η μπάλα), τις δύο καθαρές ευκαιρίες του Καμπάταη την μία του Ντούνη και το δοκάρι του Λαμπρόπουλου.
Στην πορεία του πρωταθλήματος θα πάρεις και τέτοια ματς. Όπως και θα χάσεις παιχνίδια, που έχεις καθαρές ευκαιρίες και δεν τις βάζεις γκολ. Ετσι την έχει πατήσει άλλες φορές ο Παναθηναϊκός φέτος, χθες είχε την τύχη με το μέρος του στο δεύτερο ημίχρονο.
Και παραλίγο να πληρώσει την αστοχία του πρώτου μέρους, όπου έκανε ένα από τα καλύτερα 45λεπτα, αλλά κανείς δεν το θυμάται, διότι οι παίκτες και ο Αναστασίου το ακύρωσαν στο δεύτερο 45 λεπτο με την κατάρρευση της ομάδας.
Φυσικά στο δεύτερο μέρος εκτός από την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αμυντική λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα(είδαμε και σε εκτέλεση φάουλ ολομόναχο τον Λαμπρόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι), συνέχισε να είναι και άστοχος στην επίθεση. Ο Ντίνας, ο Πράνιτς και ο Αντζαγκούν δεν σημάδεψαν δίχτυα και τελικά το ματς τελείωσε με το 1-0 και τον κόσμο να φεύγει από το γήπεδο με την προβληματική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο .
Το ανησυχητικό φυσικά δεν είναι οι χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, διότι πιστεύω ότι σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η άφιξη του Πέτριτς. Αυτό, που βλέπουμε να περνούν τα παιχνίδια και να μην διορθώνεται είναι το μπλακ-άουτ που παθαίνει η ομάδα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είτε σε μεγάλο χρονικό διάστημα είτε σε μικρότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο χθες για παράδειγμα, ήταν κοντά οι γραμμές , γινόταν πρέσιγκ από την επίθεση , κινήσεις χωρίς την μπάλα και η ομάδα έβαλε ένα γκολ-δουλεμένο στην προπόνηση- από πάσα του Μπέργκ, εξαιρετικό γύρισμα του Νάνο και κεφαλιά του Πράνιτς.
Στο δεύτερο το πρέσινγκ πήγε περίπατο, οι γραμμές είχαν απόσταση, κινήσεις χωρίς την μπάλα δεν υπήρχαν και κάποιοι παίκτες , όπως ο Πράνιτς, σταμάτησαν να τρέχουν και η εικόνα ήταν απογοητευτική. Ούτε μπάλα μπορούσε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός, ούτε να αμυνθεί σωστά.
Για αυτό λέω κρατάς το τρίποντο και κοιτάς παρακάτω. Ετσι όπως ήρθε η νίκη μπορεί να κάνει και καλό με την έννοια, ότι στο δεύτερο μέρος φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό οι αδυναμίες της ομάδας και δεν θα υπάρξει ούτε χαλάρωση , ούτε επανάπαυση, ούτε κρύψιμο των προβλημάτων κάτω από το χαλάκι….Κάτι που ήταν πολύ επικίνδυνονα συμβεί(και έχει γίνει και φέτος) σε ένα ενδεχόμενο 3, η 4-0 που θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί στο πρώτο μέρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.