Φοιρός: «Ο Άρης θα παλέψει, πιστεύω στην παραμονή»

Φοιρός: «Ο Άρης θα παλέψει, πιστεύω στην παραμονή»

Γιώργος Φραδελάκης
Φοιρός: «Ο Άρης θα παλέψει, πιστεύω στην παραμονή»

bet365

Ο Γιώργος Φοιρός επέστρεψε στον Άρη μετά από 11 χρόνια και μέσω του gazzetta.gr στέλνει μήνυμα ενότητας στον κόσμο, αλλά κι αισιοδοξίας ότι οι «κίτρινοι» θα μπορέσουν να... σώσουν τη χρονιά.

Το όνομά του είναι αναμφίβολα συνδεδεμένο με τον Άρη. Για 12 χρόνια άλλωστε φόρεσε τη φανέλα με τον «θεό του πολέμου» στο στήθος ο Γιώργος Φοιρός, ενώ και τρεις φορές κατά το παρελθόν πέρασε από τον πάγκο του. Πιο πρόσφατη εκείνη του 2003, έχοντας οδηγήσει λίγο νωρίτερα τους «κίτρινους» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (έχασαν από τον ΠΑΟΚ), για να αποχωρήσει λίγους μήνες μετά.

Και τώρα, κάτι λιγότερο από 11 χρόνια μετά, ο 60χρονος τεχνικός επιστρέφει ξανά στον Άρη, αλλά από ένα άλλο πόστο, αυτό του τεχνικού διευθυντή. «Τα συναισθήματα σίγουρα είναι ευχάριστα. Είμαι υπηρέτης της ομάδας κι αυτό ήρθα να κάνω και τώρα. Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο», λέει αρχικά ο Γιώργος Φοιρός στη... λακωνική του συνέντευξη στο gazzetta.gr και συνεχίζει για το «βουνό» που καλείται να ανέβει φέτος ο Άρης.

«Ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση, το ξέρουμε όλοι. Ο Άρης όμως έχει μάθει να παλεύει κι αυτό θα κάνει. Θα δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους κι όλοι πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Αυτό ωστόσο που χρειάζεται είναι ενότητα. Να σταθούν όλοι δίπλα στην ομάδα, να μας στηρίξουν οι φίλοι του Άρη, μόνο έτσι θα μπορέσει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής. Αν ο καθένας περιμένει στη... γωνία, μόνος χαμένος θα είναι ο Άρης και κανένας άλλος. Γι' αυτό ζητάω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Σχετικά με τα ακριβή του καθήκοντα πάντως τόνισε ότι: «Θα το δούμε αυτό, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ούτε με τους παίκτες. Θα γίνει σήμερα αυτό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σίγουρα μας περιμένει πολύ δουλειά όλους. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. Μόνο δουλειά για να βελτιωθεί η κατάσταση και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα