Μέσι: «Για πάντα στη Μπαρτσελόνα!»

Μέσι: «Για πάντα στη Μπαρτσελόνα!»

Θάνος Σαρρής
Μέσι: «Για πάντα στη Μπαρτσελόνα!»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε με δύο γκολ στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα και δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Μπάρτσα.

Ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν και ο Λέο δηλώνει και... δείχνει πανέτοιμος για τη συνέχεια. Τα σενάρια αναφορικά με τον μέλλον του δεν τον επηρεάζουν, αφού ο Pulga ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να τερματίσει την καριέρα του στη Μπάρτσα.

«Το να επιστρέψω έτσι ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα επειδή πέρασα πολλές μέρες μακριά από το γήπεδο. Αισθάνομαι καλά στις προπονήσεις και το παρατήρησα και στον αγώνα. Η επιστροφή μου μου προκαλεί ενθουσιασμό ώστε να κατακτήσω πράγματα, να παίξω καλό ποδόσφαιρο και μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Αργεντινός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έπαιξα χωρίς να πονάω. Αυτούς τους δύο μήνες υπέφερα, αλλά χάρη στην αποκατάστασή μου στη χώρα μου ξεκουράστηκα σωματικά και ψυχολογικά, το χρειαζόμουν όλο αυτό. Ήμουν χαρούμενος στη χώρα μου και τώρα επέστρεψα με ενθουσιασμό, είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς». Στη συνέχεια, αφού τόνισε ότι θα πάει στη Ζυρίχη για την τελετή της Χρυσής Μπάλας ξεκαθάρισε: «Πάντα έλεγα και το επαναλαμβάνω, επιθυμία μου είναι να τερματίσω την καριέρα μου εδώ, εφόσον με θέλουν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα