Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ιντζίδης

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ιντζίδης

bet365

Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο Ιντζίδης, που ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά.

Το δρόμο που χάραξε ο Πόποβιτς, θα ακολουθήσει και ο Ιντζίδης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο νεαρός αμυντικός ειδοποιήθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του Αναστόπουλου και έτσι ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, με τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ στους Κρητικούς να ολοκληρώνεται... άδοξα.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, αν και είχε 13 συμμετοχές, τις 12 ως βασικός, μέχρι την 18η αγωνιστική, παρόλα αυτά, πλέον δεν υπολογίζεται από τον Αναστόπουλο. Στον Πλατανιά, πάντως, επικρατεί μεταγραφικός... οργασμός, καθώς αναμένεται να υπάρξει κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και έναν αριστερό μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μία ακόμα κίνηση.

Από την άλλη, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν έχουν ακόμα σχετική ενημέρωση, όμως υπάρχει ανησυχία, αφού θεωρούν δεδομένο πως δε θα δυσκολευτούν να βρουν ομάδα για τον Ιντζίδη, μετά την αρκετά καλή του παρουσία στα Χανιά τους τελευταίους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα