«Πάταγο» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!

«Πάταγο» με Ασουνσάο ο Λεβαδειακός!

bet365

Στην πιο μεγάλη μεταγραφή της ιστορίας του προχώρησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Πάουλο Ασουνσάο!

Σε μία τρομερή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Λεβαδειακού, η οποία έπεισε τον Πάουλο Ασουνσάο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του. Ο βραζιλιάνος παικταράς, που έχει περάσει και από την ΑΕΚ ως δανεικός, στην τεράστια καριέρα του έχει φορέσει την φανέλα της Πόρτο, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Σάο Πάουλο και τέλος της Λα Κορούνια. Χωρίς αμφισβήτηση, αυτή είναι η, μακράν της δεύτερης, μεγαλύτερη μεταγραφή του συλλόγου από την Βοιωτία, η οποία θα ήταν... βόμβα για όλες, σχεδόν, της ομάδες του πρωταθλήματος. Στα 34 του ο Ασουνσάο έχει πολλά να προσφέρει στον Λεβαδειακό και είναι δεδομένο πως ανεβάζει επίπεδο τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Στα γραφεία της ομάδος βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλική υπηκοότητα διεθνής αμυντικός μέσος Paulo Assunção, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europaleague και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα