Η Μπαρτσελόνα πουλάει τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα πουλάει τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα πουλάει τον Μέσι

bet365

Τα σενάρια φουντώνουν και η παραμονή Μέσι στη Μπαρτσελόνα μόνο... σίγουρη δεν είναι. Ο Ροσέλ έχει σχέδιο... 250 εκατ. ευρώ και τον Αργεντίνο εκτός «Καμπ Νου».

Ο Μέσι επιστρέφει στην ενεργό δράση, αλλά τα σενάρια αποχώρησής του μέχρι το 2015 ολοένα και αυξάνονται. Αυτή τη φορά οι πληροφορίες έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το έγκυρο περιοδικό «oneworldsports», το οποίο τονίζει πως πρόθεση του Σάντρο Ροσέλ είναι να τον παραχωρήσει, αφού έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του συλλόγου. Εξάλλου, θέλει να εισπράξει από τον... Μέσι, όταν ο Αργεντίνος είναι στην κορυφή, ευελπιστώντας παράλληλα και σε ένα μεγάλο Μουντιάλ! Η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 250 εκατ. ευρώ και πιστεύουν πως μπορούν να τα καρπωθούν. Ο Μέσι επιθυμεί διακαώς να ανανεώσει τη συνεργασία του και φυσικά να ξεπεράσει τον Ρονάλντο και τα 21 εκατ., αλλά στην Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν νέα πρόταση. Αλλωστε, θεωρούν πως τα 14 εκατ. για κάθε σεζόν μέχρι το 2018 είναι σωστά και δεν απαιτείται νέα αναπροσαρμογή. Οι σχέσεις του Αργεντίνου με τη διοίκηση είναι οριακές και οι δημόσιες διαφωνίες έχουν προκαλέσει προβλήματα. Παράλληλα, τα χρήματα που καρπώνεται ο Νεϊμάρ έχουν αποτελέσει πηγή έντασης, με το περιοδικό να υποστηρίζει πως πλέον δεν χωρούν δυο τόσο μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα