Σουρλής: «Πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής!»

Σουρλής: «Πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής!»

Άκης Παπαβλασόπουλος
Σουρλής: «Πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής!»

bet365

Για τα επεισόδια και την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ, μίλησε στο gazzetta.gr ο τεχνικός του Αιγάλεω Γιώργος Σουρλής.

O προπονητής του «Σίτι» μιλώντας στο gazzetta.gr επέρριψε ευθύνες στο διαιτητή Γαβρίλη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο απέναντι στην «Ένωση».

Για τα επεισόδια και τον κίνδυνο τιμωρίας του Αιγάλεω:«Τι μπορώ να πω εγώ για εμάς είναι εικόνες ντροπής. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι πυροβολούν το Αιγάλεω. Είχα πει στους παίκτες μου να μπουν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι γιορτή απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και παράλληλα να αποκτήσουν εμπειρίες»

Για το εαν έχει ζήσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο: «Όχι δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν σαν παίκτης»

Για τον κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας και κατά πόσο θα την επηρεάσει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια: «Ακούγονται πολλά αλλά από την στιγμή που δεν έχει γίνει γνωστή η τιμωρία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα. Όπως είχα πει και προηγούμενως εμείς θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι που για εμάς ήταν γιορτή, καθώς παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Όπως και να έχει η τιμωρία αυτή θα μας επηρεάσει σίγουρα οικονομικά και ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά».

Για το εαν άξιζε η ομάδα του κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:« Σίγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεχτήκαμε το γκολ στο 90΄, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει εαν ο διαιτητής έδινε το υπέρ μας πέναλτι (χέρι του Γεωργέα) το οποίο και δεν δόθηκε»

Για το εαν περίμενε επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εαν γνώριζε κάτι ο ίδιος: «Δεν ξέρω κάτι. Εμείς το βλέπαμε το συγκεκριμένο ματς σαν γιορτή και μια πρώτη ευκαιρία οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας να δουν από κοντά αυτούς της ΑΕΚ»

Για το ποιόν θεωρεί υπαίτιο για την εικόνα του αγώνα: «Υπαίτιος δεν είναι κανένας άλλος από τον διαιτητή Γαβρίλη ο οποίος προκαλούσε με τα σφυριγματά του και παράλληλα δεν έκανε τίποτα άλλο από το να δυναμιτίζει συνεχώς το κλίμα»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα