Τι έδειχνε ο Καμαρά; (vid, pic)

Gazzetta team
Τι έδειχνε ο Καμαρά; (vid, pic)

bet365

Ο Ανρί Καμαρά ανοίγει το σκορ για τον Παναιτωλικό και λίγο πριν χαθεί στις αγκαλιές των συμπαικτών του για να πανηγυρίσει κάτι δείχνει με το χέρι! Διαβάστε στο gazzetta το τι...

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει κι από το βίντεο των πανηγυρισμών, δευτερόλεπτα αφού η μπάλα έχει... αναπαυτεί στα δίχτυα του Καπίνο, ο Καμαρά πάει προς το κόρνερ, υψώνει ψηλά το χέρι και κάτι δείχνει! Στην συνέχεια πανηγυρίζει μαζί με τους άλλους παίκτες του Παναιτωλικού το ιστορικό γκολ που έβαλε!

Τι όμως έδειξε; Οι... μόνιμοι θαμώνες στο γήπεδο του Αγρινίου το γνωρίζουν. Οι άλλοι ας διαβάσουν τις παρακάτω γραμμές. Σε εκείνη την γωνία του γηπέδου, υπάρχει πάντα απλωμένη μια σημαία της Σενεγάλης!

Ένας φαν του έμπειρου φορ του Παναιτωλικού φροντίζει πάντα γι' αυτό και ο Καμαρά το έχει εκτιμήσει όπως φάνηκε πρόσφατα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μέσω του site της Σούπερ Λίγκας! Γι' αυτό κι όταν σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό η πρώτη αφιέρωση πήγε προς τον κάτοχο της σημαίας της πατρίδας του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα