«Πάτησε» Αθήνα ο Πέτριτς για τον Παναθηναϊκό!

«Πάτησε» Αθήνα ο Πέτριτς για τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
«Πάτησε» Αθήνα ο Πέτριτς για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ανήμερα των Φώτων ο Μλάντεν Πέτριτς ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να... φωτίσει περισσότερο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού!

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, με μικρή καθυστέρηση το αεροπλάνο από το Λονδίνο προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο του «Ελ. Βενιζέλος» και λίγο αργότερα ο Κροάτης φορ εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι του τύπου! Με δεδομένη την παρουσία του στην Αθήνα όλα δείχνουν ότι ο Πέτριτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και άμεσα θα φορέσει την φανέλα του, δυναμώνοντας τον περισσότερο επιθετικά!

Ο πρώην άσος του Αμβούργου, αλλά και με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν χαμογελαστός και παρά το ταξίδι δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον... καλωσόρισαν! Μάλιστα ήθελε να μάθει τι έκανε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στον αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ ήττα από Παναιτωλικό), ενώ το βράδυ θα δειπνήσει με τον Νίκο Νταμπίζα και τον μάνατζερ του! Το πρωί της Τρίτης θα περάσει ιατρικά κι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί...

«Ήρθα πεινασμένος για ποδόσφαιρο» ήταν η πρώτη χαρακτηριστική ατάκα του Πέτριτς, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως μίλησε και με τον Γιώργο Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπήρξαν για ένα διάστημα συμπαίκτες στην Φούλαμ!

Φυσικά όπως είπε εκτός από τον «Κάρα» για την νέα ομάδα μίλησε ακόμη με δύο Κροάτες που είναι στον Παναθηναϊκό και θα είναι πλέον συμπαίκτες και φυσικά πρόκειται για τον Σίλντεφλεντ και τον Πράνιτς! Σχετικά πάντως με το διάστημα ετοιμότητας του, είπε ότι θα χρειαστεί περίπου 15 ημέρες έτσι ώστε να είναι... φουλ μάχιμος στο πλάνο Αναστασίου!

Aναλυτικά τα όσα είπε το (όπως όλα δείχνουν) νέο... πράσινο απόκτημα έχουν ως εξής:

«Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, είμαι πεινασμένος, θέλω να πετύχω κάτι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

-Θα βρεις πολλά πρόσωπα που γνωρίζεις από το παρελθόν, Μπεργκ, Πράνιτς...

«Ποτέ δεν θα ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και τρεις παίκτες που γνωρίζω καλά, θα με βοηθήσουν να μπω στο κλίμα πολύ γρήγορα».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω αρκετούς παίκτες, ξέρω την κατάσταση του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

-Σε πόσο καιρό πιστεύεις θα είσαι έτοιμος;

«Πιστεύω θα είμαι απόλυτα έτοιμος σε 10 με 15 μέρες. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, ξέρω τον οργανισμό μου και θέλω να είμαι έτοιμος όταν πρέπει»

-Βλέπεις τον Παναθηναϊκό σαν ευκαιρία για να επιστρέψεις στην Εθνική;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι όμως μόνο για να γυρίσω στην Εθνική, κυρίως γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος τους προηγούμενους έξι μήνες στην ομάδα που ήμουν. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, θέλω να παίξω και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

-Τι σου έχει πει ο Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό;

«Μου έχει πει πολλά και ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ, αλλά αυτά θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου». Έπαιξε ρόλο ότι η σύζυγός σου είναι Ελληνίδα; «Είχα προτάσεις και από άλλες χώρες, αλλά ήταν πάντα ας πούμε μια μικρή ευχή από την ίδια να έρθουμε στην Ελλάδα για ένα διάστημα και αυτό έγινε τώρα».

-Με τον Καραγκούνη έχεις μιλήσει;

«Μιλήσαμε λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο, μου ευχήθηκε ότι καλύτερο, αλλά μιλήσαμε πολύ την περασμένη σεζόν, για τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα».

-Ένα μήνυμα στο κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Αφήστε πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιο και μετά, αλλά σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα