Τι ισχύει στον Παναθηναϊκό για Πέτριτς και Όλσεν!

Τι ισχύει στον Παναθηναϊκό για Πέτριτς και Όλσεν!

Gazzetta team
Τι ισχύει στον Παναθηναϊκό για Πέτριτς και Όλσεν!

bet365

Στον Παναθηναϊκό τονίζουν πως εξετάζουν την περίπτωση Όλσεν, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό θέμα του gazzetta! Tι ισχύει για Πέτριτς!

Από το απόγευμα της Παρασκευής το gazzetta.gr σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού όσο αφορά τον Πάτρικ Όλσεν και την πρόθεση να τον πάρει με τον μορφή δανεισμού από την Ίντερ!

Στο «τριφύλλι» έκαναν γνωστό ότι το όνομα του Δανού μέσου έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και λίγες μέρες, απασχολεί αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη! Από κει και πέρα για το θέμα Πέτριτς τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα!

Η... γραμμή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και παίκτη είναι συνεχώς ανοιχτή, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και όλοι στο... πράσινο στρατόπεδο είναι εν αναμονή της απάντησης! Αυτό πάντως σημαίνει ότι ούτε τελική συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά ο Πέτριτς μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα