Έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

Gazzetta team
Έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς επέλεξε τον Παναθηναϊκό και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο Κροάτης επιθετικός φέρεται πως αποκάλυψε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Ο Πέτριτς αναμένεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με τη Goal, οι τελικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο, ώστε να έχουμε συμφωνία, καθώς και πως στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Για τον Πέτριτς και τον Παναθηναϊκό έγραψε και στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανικής εφημερίδα «Morgen Post», αναφέροντας: «Είναι πολύ πιθανό πλέον ο 33χρονος επιθετικός να βρεθεί με τον παλιό παρτενέρ του (σ.σ. Μάρκους Μπεργκ) στην Ελλάδα και να ψάξει για την ευκαιρία που έψαχνε να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Η Ελληνίδα σύζυγος του Πέτριτς, Δέσποινα είναι ο πιο σημαντικός “σύμμαχος” του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα