Καμαρά: «Θα με βοηθήσουν τα βραβεία»

Νίκος Τσιώκος
Καμαρά: «Θα με βοηθήσουν τα βραβεία»

bet365

Ο Ανρί Καμαρά παρέλαβε τα βραβεία του Best Goal της 16ης και της 17ης αγωνιστικής, τα οποία πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν να διατηρήσει υψηλή αυτοπεποίθηση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Ανρί Καμαρά, καθώς παρέλαβε δύο βραβεία και όχι ένα. Τα δύο γκολ του Σενεγαλέζου με ΟΦΗ και Πλατανιά ψηφίστηκαν τα καλύτερα της 16ης και της 17ης αγωνιστικής, αντίστοιχα, τα οποία πιστεύει πως θα του διατηρήσουν ψηλά την αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά τη βράβευσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτά τα βραβεία και αισθάνομαι ότι θα βοηθήσουν να κρατήσω ψηλά την αυτοπεποίθησή μου στα επόμενα παιχνίδια. Μου αρέσει να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που τα γκολ που σημείωσα άρεσαν στον κόσμο».

Για το ποιο εκ των δύο θεωρεί ο ίδιος καλύτερο: «Τα έχω δει αρκετές φορές, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο».

Για το πού αφιερώνει τη διάκρισή του: «Στην οικογένειά μου και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας», ενώ η ευχή του για τη νέα χρονιά ήταν: «Ελπίζω η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα στο νέο χρόνο και εγώ να κάνω περισσότερα για την ομάδα».

Την απονομή του βραβείου για την 16η αγωνιστική έκανε ο Γιάννης Τσιρογιάννης, που για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια παρακολουθεί τον Παναιτωλικό, έχοντας διατελέσει και διοικητικός παράγοντας.

«Παρακολουθώ την ομάδα από το 1943 και θεωρώ ότι με τη διοίκηση Κωστούλα ζούμε τις περισσότερες χαρές και τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Είναι μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που παραδίδω αυτό το έπαθλο στον Ανρί Καμαρά, που αποτελεί κόσμημα για τον Παναιτωλικό και γενικότερα για το ποδόσφαιρό μας. Εύχομαι σε εκείνον και την ομάδα μας επιτυχίες», ήταν τα λόγια του.

Από τη μεριά του, ο πρώτος σκόρερ των Αγρινιωτών όλων των εποχών, Νίκος Κουτσογιάννος (118 γκολ), ανέλαβε την απονομή του βραβείου για την 17η αγωνιστική. «Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να απονείμω το βραβείο σε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, που δεν κρύβω ότι είμαι και θαυμαστής του.

Έχει προσφέρει πολλά στον Παναιτωλικό και εύχομαι να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Η ομάδα θέλει τη στήριξη και συμπαράσταση όλων μας, γιατί πιστεύω ότι έτσι ο Παναιτωλικός θα μείνει άνετα στην κατηγορία», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα