Μπάχαλο με Αυλωνίτη

Gazzetta team
Μπάχαλο με Αυλωνίτη

bet365

Σύννεφα για τη μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό αφού κατατέθηκε στην ΕΠΟ συμβόλαιο του με τον... Αχαρναϊκό, λόγω ΑΕΚ.

Στον Ολυμπιακό ήταν σίγουροι τις προηγούμενες μέρες για την μεταγραφή του Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο αλλά τα πράγματα, τελικά, είναι περίπλοκα... Και έγιναν έτσι από τη στιγμή που ο Αχαρναϊκός κατέθεσε στην ΕΠΟ και τη Football League δελτίο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, με ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι! Συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει καταθέσει και ο Πανιώνιος (ανανέωση) προκειμένου να τον πουλήσει στους ερυθρόλευκους.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τώρα θέλουν την ΑΕΚ να είναι αυτή που έκλεισε τον παίκτη μέσω Αχαρναϊκού καθώς η Ένωση δεν μπορούσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο φέτος και ουσιαστικά έκανε τη δουλειά μέσω του Αχαρναϊκού. Ο Αυλωνίτης, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη εισπράξει και χρήματα, με τον παίκτη να υποστηρίζει πως αυτά τα λεφτά ήταν... δανεικά και όχι προκαταβολή.

Προς το παρόν, πάντως, φαίνεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με δύο διαφορετικές ομάδες και αυτό μπορεί να προκαλέσει και τον αποκλεισμό του τελικά... Η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη και στην ΑΕΚ θέλουν είτε να τεθεί σε ισχύ κανονικά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Αυλωνίτης με ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι είτε την τιμωρία του με αποκλεισμό ενός έτους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα