Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντούρο!

Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντούρο!

Απόστολος Παγώνης
Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντούρο!

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης(2/1) ο Μαντούρο. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέρασε το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων και το πρωί της Παρασκευής(3/1) το δεύτερο μέρος. Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις για την απόκτηση του.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το gazzetta.gr, ο Μαντούρο ήρθε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον εκπρόσωπο του για τις τελικές συζητήσεις με τον διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος το απόγευμα λίγο μετά την άφιξη του πέρασε το πρώτο μέρτος των ιατρικών εξετάσεων και αύριο(3/1) το πρωί το δεύτεροι μέρος. Αν τα αποτελέσματα των τεστ είναι ικανοποιητικά τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής κουβαλάει μαζί του έναν φάκελο όπου υπάρχουν όλες τις εξετάσεις που έχει κάνει μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ φέρεται να έχει πει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως:«όποιες εξετάσεις θέλετε να κάνω θα τις κάνω γιατί θέλω να παίζω ποδόσφαιρο».

Ο Μαντούρο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2004-05. Σχεδόν άμεσα, το 2005 χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας. Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν εκτίμησε την ικανότητα του νεαρού παίκτη να αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και τον επέλεξε στην 23άδα των Οράνιε για το Μουντιάλ του 2006.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2008 ο Maduro έφυγε από το Αμστερνταμ με προορισμό τη Βαλένθια. Ο Ολλανδός έμεινε στο Μεστάγια για πέντε σεζόν συμπληρώνοντας 76 συμμετοχές. Ενα από τα highlights της καριέρας του στη Βαλένθια ήταν το πρώτο του γκολ με τις Νυχτερίδες. Το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σε αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα! Το 2012 ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στη Σεβίλλη. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε 26 φορές (τις 16 ως βασικός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα