Επιστρέφει σύντομα ο Μήτρογλου

Επιστρέφει σύντομα ο Μήτρογλου

Γιώργος Βροντάκης
Επιστρέφει σύντομα ο Μήτρογλου

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τον Κώστα Μήτρογλου να προπονείται όλο και πιο έντονα.

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μίτσε ανέβασε ρυθμό και οι παίκτες του δουλεύουν ολοένα και πιο εντατικά, προκειμένου να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στο νέο έτος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξανά δουλειά με την μπάλα. Ασκήσεις κατοχής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, από την άμυνα μέχρι την επίθεση, ενώ έγινε και διπλό, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Σιόβας, ανεβάζοντας «στροφές». Ολοένα και πιο έντονα προπονείται ο Κώστας Μήτρογλου, δείχνοντας ότι πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ενισχύσει ξανά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Η αυριανή, τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή θα διεξαχθεί στις 18:00 και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα