«Βόμβα» με Τραορέ

«Βόμβα» με Τραορέ

Θοδωρής Βασίλης
«Βόμβα» με Τραορέ

bet365

Το μπαμ με την απόκτηση του Λασινά Τραορέ προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια μέσω Μονακό και τα δυνατά χαρτιά του Δικεφάλου.

Μία σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει η Sportday ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ξεκινήσει επαφές με τον θηριώδη φορ της Ανζί, Λασινά Τραορέ! Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τις δυσκολίες της μεταγραφής και οι προσπάθειες που κάνει είναι να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού μέσω Μονακό. Ο Τραορέ δύσκολα θα βρει θέση στο Πριγκιπάτο όσο υπάρχει εκεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο, και ο ίδιος θέλει να βρεθεί σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής ενόψει Μουντιάλ.

Ο Τραορέ δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή μετακόμιση στην Ελλάδα από την στιγμή που η Εθνική είναι αντίπαλος της Ακτής Ελεφαντοστού και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην χώρα μας.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του στην Ρωσία μέσω των Ιβάν Σαββίδη και Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αλλά και το γεγονός ότι μάνατζερ του παίκτη είναι ο γνωστός μας Ντμίτρι Σέλουκ ο οποίος εμφανίζεται σχεδόν σίγουρος ότι ο παίκτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό.

Επίσης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Μονεγάσκων έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μετά τις τις συμφωνίες για Τζιόλη και Τζαβέλλα που ήρθαν το καλοκαίρι στην Τούμπα κάτι που δείχνει ότι ο Σαββίδης θα το πάει μέχρι τέλος το θέμα.

Ο 23χρονος Ιβοριανός φορ, ήταν μαζί με τον Σάμουελ Ετό το επιθετικό δίδυμο της Ανζί και αποτελεί το τελευταία διαμάντι που έχει απομείνει από την ομάδα του Σουλεϊμάν Κερίμοφ ο οποίος τον είχε αποκτήσει από την Κούμπαν Κράσνονταρ έναντι 18 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν ο Τραορέ είχε 17 γκολ σε 38 συμμετοχές, ενώ φέτος έχει σκοράρει μια φορά σε επτά ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα