Κίνδυνος για Πανιώνιο λόγω Κοντοχρήστου

Gazzetta team
Κίνδυνος για Πανιώνιο λόγω Κοντοχρήστου

bet365

Ένα τεράστιο... αγκάθι στην πλάτη έχει ο Πανιώνιος που κινδυνεύει να μην του ορίζονται οι αγώνες και να του αφαιρούνται οι βαθμοί λόγω οφειλών στον Χρήστο Κοντοχρήστο.

Το ποσό των 90.000 ευρώ εξακολουθεί να οφείλει ο Πανιώνιος στον Χρήστο Κοντοχρήστο. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν καταβαλει τις 25 δόσεις που όρισε το Διαιτητικό Δικαστήριο, κάτι που δεν έπραξαν ούτε και μετά το εξώδικο από τον παίκτη.

Έτσι, αποφάσισε και κατέθεσε αίτηση στη Σούπερ Λίγκα, ώστε να μην ορίζονται οι αγώνες του Ιστορικού αρχής γενομένης από το ματς της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, αν οι Νεοσμυρνιώτες δε... συμμορφωθούν, θα πρέπει όχι μόνο να μην ορίζονται οι αγώνες, αλλά να κατοχυρώνονται υπέρ του αντιπάλου και να τους αφαιρούνται δύο βαθμοί σε κάθε παιχνίδι, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Κάτι που σημαίνει ότι θα οδηγήσει σε υποβιβασμό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ένα τεράστιο... αγκάθι στην πλάτη τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα