Ατομικό και ανεβασμένες στροφές από Μήτρογλου

Ατομικό και ανεβασμένες στροφές από Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό και ανεβασμένες στροφές από Μήτρογλου

bet365

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε και το απόγευμα της Δευτέρας με τον Κώστα Μήτρογλου να συνεχίζει με ατομικό με την κατάστασή του να είναι αισθητά βελτιωμένη.

Αλλάζοντας τον ρυθμό και βάζοντας στο πρόγραμμα και δουλειά με την μπάλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς με την Καλλονή. Σε αντίθεση με την πρωινή προπόνηση, κατά την οποία δούλεψαν τη φυσική κατάσταση, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Ακολούθως δούλεψαν επάνω στην πίεση προς τον αντίπαλο και ολοκλήρωσαν με τακτική, μέσω διτέρματος. Αρχικά στο μισό γήπεδο και στη συνέχεια σε χώρο μεγαλύτερο αυτού. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο (αερόβιες ασκήσεις) ακολούθησε εκ νέου ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ βελτιώνεται διαρκώς, ανεβάζοντας για τα καλά στροφές. Για την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα