Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Πανελευσινιακός 0-1

Άκης Παπαβλασόπουλος
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Πανελευσινιακός 0-1

bet365

Την προκρισή του στα ημιτελικά πήρε ο Πανελευσινιακός που επικράτησε στου Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-0 στην Κατερίνη.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 12΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ στο 12΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκα να σταματάει στο δοκάρι του Τσαλκιτσίδη, ενώ στο 29΄ σουτ του ίδιοιυ παίκτη αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δημητρίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Φώτη Θανέλλα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και στο 48΄ να μπει μπροστά στο σκορ.

Ο Μιχελής στο 48΄ με γυριστό σουτ παραβίασε την εστία του Σακελλαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τερματά τους στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Ουέλινγκτον να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από τον Καπασακαλίδη.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ η ομάδα της Κατερίνης έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Παυλίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των «σταχυοφόρων» τον τελευταίο όμως να τον νικά διατηρώντας παράλληλα το υπάρχον σκορ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παυλίδης, Τσαγκαράκης, Ευαγγελόπουλος (47’ Μπαγγέας), Μακράκης (72’ Κυρτέγος), Νάκας, Παμλίδης (85’ Κωτσιαρίδης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Τσακιλτσίδης, Μιχελής, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Κωνσταντινίδης, Μαρής (80’ Τροϊρης), Κουσκουνάς (89’ Ραχίμ), Ρούσεφ, Αλεξανδρόπουλος (70’ Ουέλινγκτον)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα