Ύμνοι του Ιμπραΐμοβιτς για Σέλτικ!

Ύμνοι του Ιμπραΐμοβιτς για Σέλτικ!

Gazzetta team
Ύμνοι του Ιμπραΐμοβιτς για Σέλτικ!

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σέλτικ και τόνισε ότι δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική του να κλείσει την καριέρα του στη Γλασκώβη.

Ο συμπατριώτης του «Ίμπρα», Χένρικ Λάρσον, λατρεύτηκε στη Σέλτικ, όπου έγραψε τη δική του ιστορία. Ο σούπερ σταρ της Παρί δεν θα έλεγε λοιπόν όχι σε ένα πέρασμα από τον «Παράδεισο», προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του!

«Η Σέλτικ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και ένα μέρος που κάθε παίκτης θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του. Πώς θα μπορούσα να πω ότι δεν θα ήθελα να παίζω για αυτούς τους οπαδούς κάθε εβδομάδα;», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λάρσον: «Ο Χένρικ ήταν πολύ καλός για να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αλλά παίζοντας στο Celtic Park είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί διάλεξε να μείνει εκεί για τόσο πολύ. Κανείς παίκτης δεν θα ήθελε ποτέ να φύγει και να σταματήσει να παίζει σε αυτό το στάδιο και για αυτούς τους οπαδούς.

Είναι πανέμορφη ατμόσφαιρα για να παίζεις. Έχω αγωνιστεί στα μεγαλύτερα παιχνίδια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια εμπειρία όπως στο "Celtic Park"», τόνισε ο Ζλάταν.

 

Τελευταία Νέα