Ερέρο για Ολυμπιακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ερέρο για Ολυμπιακό! (vids)

bet365

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει αυτή την εποχή κι ένα που... έρχεται από την Ισπανία θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Αλφόνσο Ερέρο ή αλλιώς Μίτσελ!

Ο γεννημένος στις 29 Ιουλίου του 1988, Ερέρο που πέρυσι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ ως παίκτης της Λεβάντε και ανήκει πια στην Βαλένθια, είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησε το Gazzetta.gr από την Ιβηρική.

Ο μεσοεπιθετικός των Βαλενθιάνων κοστολογείται με 2,5 - 3,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην Ισπανία αναφέρουν ότι ψάχνει να βρει ομάδα (ακόμα και για τον Γενάρη) όπου θα έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει καλά τον παίκτη από την πορεία του σε Λα Κορούνια, Χέρκουλες, Λεβάντε και εσχάτως Βαλένθια, στην οποία έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Ο Μιγκέλ Αλφόνσο Ερέρο Γιαβαλόγιας ή απλά Μίτσελ έχει ύψος 1.82 μέτρα και συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Έχει την δυνατότητα να παίξει ως εσωτερικός μέσος, ως δεκάρι και ως ακραίος επιθετικός. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως ο προπονητής του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες είχε στην Ισπανία συζητήσεις και για τον Ρομπέρτο και για παίκτες. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο από τον παίκτη της Βαλένθια:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα