Το όνειρο με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Το όνειρο με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Απόστολος Παγώνης
Το όνειρο με Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Μέχρι και το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Βούλγαρου επιθετικού της Φούλαμ να είναι από εξαιρετική δύσκολη έως απίθανη...

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε και επίσημα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως είναι κάθε φορά, έτσι και τώρα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους τα λεγόμενα μεταγραφικά σενάρια. Σενάρια που άλλοτε θα έχουν βάση και άλλοτε θα είναι το λιγότερο τραβηγμένα. Στην δεύτερη περίπτωση φαίνεται να ανήκει αυτό που θέλει τον ΠΑΟΚ να ασχολείται με την περίπτωση απόκτησης του 32χρονου Βούλγαρου επιθετικού της Φούλαμ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο παίκτης αυτός εκτός του αγωνίζεται βασικός στην αγγλική ομάδα και είναι λογικό να μην θέλει να φύγει από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει και εξαιρετικά μεγάλο κασέ, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα και η αναφορά του σε πιθανή απόκτηση μοιάζει με μακρινό όνειρο. Ο συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη μετά την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που ξεκίνησε την καριέρα του, έχει αγωνιστεί στην Λεβερκούζεν, στην Τότεναμ, στην Γιουνάιτεντ και τώρα στην Φούλαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα