Τι τρέχει με Μέσι-Μπαρτσελόνα;

Γιώργος Καραμάνος
Τι τρέχει με Μέσι-Μπαρτσελόνα;

bet365

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν ακόμα και στο αστρονομικό ποσό των 180 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Αργεντινό παικταρά.

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία φορά που Ισπανοί ή Γάλλοι εμπλέκουν την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι. Τούτη τη φορά τη σκυτάλη των δημοσιευμάτων πήρε η «Parisien», η οποία έστησε το δικό της (βάσιμο ή όχι θα δείξει ο καιρός) σενάριο περί μετακόμισης του Αργεντινού από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας, αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνει την κίνηση της η Παρί και αναμένεται αυτό να συμβεί σύντομα.

Οι Αραβες που έχουν στην κατοχή τους τον σύλλογο, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και 180(!) εκατ. ευρώ, για να αποκτήσουν τον τετράκις κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Η ρήτρα αποδέσμευσης του βέβαια είναι αρκετά υψηλότερη (250 εκατ.), αλλά θεωρούν ότι εάν εκείνος ζητήσει μεταγραφή, τα 150-180 εκατ. θα είναι αρκετά για να γίνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό deal όλων των εποχών.

Το εάν έχει τα χρήματα ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι και το τραστ του δεν είναι θέμα. Το δύσκολο είναι φυσικά να πειστεί ο Μέσι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει προβλήματα με τη Μπαρτσελόνα. Αυτά οφείλονται κυρίως στις δημόσιες αρνητικές τοποθετήσεις από ανθρώπους του συλλόγου περί ανανέωσης του συμβολαίου του, κάτι που ο ίδιος... έκραξε δημόσια και άκομψα. Υπάρχει όμως και το ζήτημα της Εφορίας που τον απασχολεί, με τους Παριζιάνους ή καλύτερα τους Αραβες να είναι διατεθειμένοι να τον γεμίσουν χρυσάφι και λύσουν ό,τι και αν τον απασχολεί. Λέτε... ;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα