Ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Λούκας!

Ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Λούκας!

Απόστολος Παγώνης
Ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Λούκας!

bet365

Ο ατζέντης του Λούκας Πέρεθ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με τον ΠΑΟΚ!

Ο λόγος που το συμβόλαιο του Λούκας ενεργοποιείται τώρα έχει να κάνει με τη συμφωνία που είχε κάνει ο δικέφαλος με την Καρπάτι. Ο Ισπανός αποκτήθηκε δανεικός για έξι μήνες, με τον ΠΑΟΚ να δίνει στους Ουκρανούς ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ. Ο λόγος ήταν να μην δοθεί η ρήτρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, την προηγούμενη ομάδα του, με την οποία οι Ουκρανοί είχαν συμφωνήσει για ποσοστό μεταπώλησης.

Έτσι, από τις 31/12 που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Καρπάτι, αυτομάτως ενεργοποιείται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια με μηνιαίες απολαβές 40.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα