«Συζητήσεις στην Ατλέτικο για Ρομπέρτο»

«Συζητήσεις στην Ατλέτικο για Ρομπέρτο»

Δημήτρης Τομαράς
«Συζητήσεις στην Ατλέτικο για Ρομπέρτο»

bet365

Οι εξελίξεις για το... μέτωπο Ρομπέρτο τρέχουν στην Ισπανία με την Ατλέτικο να έχει αρχίσει διεργασίες για το μέλλον του πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Ισπανία «γίνονται συζητήσεις στην Ατλέτικο για τον Ρομπέρτο». Ο γκολκίπερ για τον οποίο ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει και του χρόνου ως δανεικό στο ρόστερ του έχει μπει στην τελική πεντάδα των τερματοφυλάκων για αντί-Κουρτουά.

Ο Βέλγος πρόκειται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι αναζητούν από τώρα τον διάδοχό του με τον Ρομπέρτο να είναι στο τοπ 5 και τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν κουβέντα γύρω από την περίπτωσή του. Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση όσα αναφέρονται ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων είναι εκείνος που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον.

Οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους για να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους. Πάντως εκτός από την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ρομπέρτο ερίζουν και άλλες ομάδες τόσο από την Ισπανία όσο και από την Ιταλία με τον ίδιο να παίρνει τις αποφάσεις του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα