Ολυμπιακός έτοιμος για... Διούδη!

Gazzetta team
Ολυμπιακός έτοιμος για... Διούδη!

bet365

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Σωκράτης Διούδης βρίσκεται στα «ερυθρόλευκα» ραντάρ και μάλιστα φαίνεται πως είναι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση αποχώρησης των Κάρολ και Μέγιερι.

Ο νεαρός πορτιέρο του Άρη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις την τελευταία διετία και μετά το παιχνίδι των «κιτρίνων» με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών.

Η περίπτωση του διεθνούς γκολκίπερ δεν έχει ατονίσει όπως όλα δείχνουν στο μεγάλο Λιμάνι, τη στιγμή που τόσο ο Κάρολ, όσο κι ο Μέγιερι είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσουν, ο δεύτερος με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Εφόσον συμβεί μάλιστα κάτι τέτοιο, τότε πρώτος στη λίστα σύμφωνα με τον «Γαύρο» είναι ο Σωκράτης Διούδης, για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη στο στρατόπεδο των πρωταθλητών κι εμφανίζονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα