Στη λίστα της Ιντερ ο Μάτρι

Γιώργος Κοντογεώργης
Στη λίστα της Ιντερ ο Μάτρι

bet365

Ο Ερικ Τοχίρ ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις στους Νερατζούρι και αν δεν αποκτηθεί ο Λαβέτσι, το Plan B έχει το όνομα του φορ της Μίλαν!

Στην Ιντερ ψάχνουν έναν παίκτη ο οποίος να μπορεί να συνεργάζεται αλλά και να δίνει ανάσες στον αναντικατάστατο, Ροδρίγο Παλάσιο, που παίζει σε όλα τα ματς βασικός και όπως προκύπτει έχουν καταλήξει. Είναι γνωστό ότι η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι θέλει τον Εσέκιελ Λαβέτσι της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επίσης ότι το όνομά του Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι έχει πέσει στο τραπέζι.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το ότι επόμενη εναλλακτική στην Ιντερ είναι ο Αλεσάντρο Μάτρι της Μίλαν. Σύμφωνα με την Mediaset, που ανήκει στον όμιλο Μπερλουσκόνι, ο ξανθομάλλης φορ βρίσκεται στη λίστα της Ιντερ για την επίθεση, σε περίπτωση που οι περιπτώσεις των άλλων δύο δεν προχωρήσουν και αφού Μιλίτο και Ικάρντι -για διαφορετικούς λόγους- δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ο Αλεσάντρο Μάτρι κόστισε στην Μίλαν 11 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Γιουβέντους και σε 17 αγώνες στην Serie A (8 βασικός, 9 αλλαγή) έχει πετύχει 1 γκολ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα