«Σκέφτομαι το εξωτερικό»

Δημήτρης Τομαράς
«Σκέφτομαι το εξωτερικό»

bet365

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι παραδέχθηκε πως σκέφτεται το εξωτερικό. Τι τόνισε ο Λίλα.

Ντε Βινσέντι στη ΝOVA: «Για μένα ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό. Έτσι είναι τα δεδομένα. Τώρα τελειώνει το συμβόλαιό μου και πλέον σκέφτομαι μόνο τις διακοπές. Είναι σημαντική αυτή η νίκη και ξέρουμε ότι το επόμενο είναι πολύ σημαντικό ματς και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα είμαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Μετά τις γιορτές θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα και σκέφτομαι μόνο τις διακοπές και την οικογένειά μου. Έχω περάσει 4,5 χρόνια εδώ αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό εάν μου δοθεί η ευκαιρία. Σέβομαι την Ελλάδα αλλά στην Ισπανία ή στην Γερμανία το επίπεδο είναι μεγαλύτερο.

Κάναμε καλά πλέι οφ και κρατάω το κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν εξαιρετικό γιατί είναι πολύ καλά παιδιά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο νέος προπονητής είναι πολύ καλός και ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας. Εύχομαι έναν καλύτερο χρόνο για μένα και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Λίλα: «Νιώθω ότι το σπίτι μου είναι ο ΠΑΣ και θέλω να παίζω εδώ και να παίζω καλά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου γιατί αν και είχα και άλλες προτάσεις επέλεξα να παραμείνω εδώ. Για τους φιλάθλους μας θέλω να πω ευχαριστώ γιατί συνέχεια με ρωτούσαν πότε θα υπογράψω.

Θέλω να μείνω εδώ μέχρι να σταματήσω την καριέρα μου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας και το γκολ τους το αφιερώνω για τα Χριστούγεννα. Η ομάδα είναι δύο χρόνια ίδια σχεδόν και ξέρουμε πως παίζουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχει έρθει ο κύριος Τσιώλης και μαθαίνουμε από αυτόν. Από δω και πέρα πρέπει να κοιτάμε την Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα