Σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι»

Σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι»

Φώτης Καρακούσης
Σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι»

bet365

Μετά την συνέντευξη που έδωσαν οι Νταμπίζας και Σαμαράς, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αλαφούζος, Αναστασίου, Σαραβάκος, Νταμπίζας και Σαμαράς έκαναν τον απολογισμό τους ενώ μίλησαν και για τις κινήσεις που θα γίνουν.

Ναι μεν το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και θα αρχίσει από το νέο έτος, ωστόσο σήμερα στον Παναθηναϊκό υπήρξε έντονη κινητικότητα κυρίως στο διοικητικό κομμάτι. Μετά την συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Σαμαράς, υπήρξε στα γραφεία σύσκεψη κορυφής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος τα είπε με τους Γιάννη Αναστασίου, Δημήτρη Σαραβάκο και τους Νταμπίζα και Σαμαρά, τόσο για την χρονιά που πέρασε, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την πορεία που έχουν οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα, όσο και για την συνέχεια και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Κινήσεις που αφορούν και την μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ναι μεν στον Παναθηναϊκό είναι ικανοποιημένοι στο μεγαλύτερο βαθμό με αυτά που έχει καταφέρει η ομάδα έως τώρα, όμως επιθυμούν η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη. Και για να είναι θα πρέπει εκτός των άλλων κινήσεων να υπάρξουν και αποκτήσεις ποδοσφαιριστών.

Το βάρος όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι θα πέσει πάνω στον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Φιγκερόα και μάλιστα στόχος είναι ο παίκτης να βρεθεί και να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην ομάδα, προκειμένου να είναι άμεσα διαθέσιμος στον Γιάννη Αναστασίου. Λογικά ο αντικαταστάτης του Αργεντίνου θα είναι και η μοναδική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο, αν βρεθεί βέβαια κάτι εξαιρετικό, με τον Νίκο Νταμπίζα να τρέχει το συγκεκριμένο θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα