Επιστρέφει ο Σίλντενφελντ

Φώτης Καρακούσης
Επιστρέφει ο Σίλντενφελντ

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπεριλήφθηκε στους 20 που θα έχει αρχικά μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (19:30). Εκτός οι Μπεργκ και Μπαϊράμι.

Στην Λιβαδειά δεν μπόρεσε να αγωνιστική λόγω προβλήματος τραυματισμού, ένα πρόβλημα που ξεπέρασε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (19:30).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής, δίτερμα, ενώ για ακόμα μία φορά δόθηκε έμφαση στις στημένες φάσεις. Ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός 20αδας, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπαϊράμι.

Ο Γιάννης Αναστασίου από τους 20 που πήρε θα κόψει δύο, με τον έναν να είναι ένας από τους τρεις τερματοφύλακες. Αναλυτικά την αποστολή των «πρασίνων» αποτελούν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Mαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Πράνιτς και Μπαλμπόα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα