Ατρόμητος-Πανθρακικός 3-1

Ατρόμητος-Πανθρακικός 3-1

bet365

Με... σερβιτόρο τον Ναπολεόνι (2 ασίστ) και σκόρερ τους Καραμάνο (2 γκολ) και Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος κέρδισε 3-1 τον Πανθρακικό και θα μπει στο 2014 όντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος!

Πως ξεκίνησαν

Ο Τσενάμο βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη μπροστά του και τυος Νάστο, Γιαννούλη στα άκρα. Στον άξονα έπαιξε ο Ιγκλέσιας με τον Δημούτσο, με τον Ούμπιντες στα δεξιά και τον Γεωργίου στα αριστερά. Στην κορυφή ήταν ο Παπαδόπουλος, με τον Καραμάνο να παίζει δίπλα του.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Σέρεμετ στην εστία, με τους Ζος, Σαρακατσάνο και Χρήστου, ενώ Παπαγεωργίου και Ντιόνγκο κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας. Λαδάκης και Ρομέου ήταν στον άξονα, ενώ πίσω από τον Ίγκορ έπαιξαν οι Κάσες, Μπαϊκρά.

Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, καθώς, παρά τις αμυντικές του βλέψεις, κατάφερε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να απειλείται και να είναι αυτός που έμοιαζε ικανός να πετύχει κάποιο τέρμα.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει αυτό, όταν στο 14ο λεπτό ο Ίγκορ εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση και ανάγκασε τον Τσενάμο σε μία εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά γωνία της εστίας του, κρατώντας έτσι το «μηδέν» για τους γηπεδούχους.

Κόντρα στην ροή το γκολ

Μπορεί ο Πανθρακικός να ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, όμως αυτός που κατάφερε να σκοράρει ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος κόντρα στην ροή του αγώνα και με την βοήθεια της τύχης, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24' με τον Καραμάνο. Ο νεαρός επιθετικός των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή, κλείστηκε, αλλά πήρε πολλές κόντρες και ενώ η φάση έμοιαζε χαμένη, κατάφερε να πλασάρει τον Σέρεμετ και να δώσει το προβάδισμα στο «Αστέρι».

Μετά το τέρμα, οι παίκτες του Παράσχου έριξαν όσο μπορούσαν τον ρυθμό, καθώς πήραν τον έλεγχο του κέντρου και δεν επέτρεψαν στον Πανθρακικό να αντιδράσει. Από την άλληοι φιλοξενούμενοι, έδειχναν να χάνουν την συγκέντρωσή τους και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν σωστά.

Δυνατά στην επανάληψη

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του. Αυτή τη φορά όμως, όχι μόνο το κατάφερε, αλλά έγινε και ουσιαστικός, αφού έφτασε στην ισοφάριση.

Σε μία υποδειγματικά εκτελεσμένη αντεπίθεση στο 59', ο Ίγκορ βρήκε τον Κάσες, αυτός άδειασε τον Γιαννούλη και έδωσε ξανά στον Βραζιλιάνο, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τσενάμο για το 1-1.

Τυχερός στην... ατυχία του

Τα πράγματα για τον Ατρόμητο έμοιαζαν να πηγαίνουν εντελώς στραβά. Πέρα από την ισοφάριση, ήρθε ο τραυματισμός του Μπρίτο, ο οποίος μόλις είχε πάρει την θέση του Γεωργίου. Έτσι, ο Παράσχος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στην αλλαγή και να περάσει στο γήπεδο τον Ναπολεόνι, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Παρόλα αυτά, στο 74' και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κατάφερε να βγάλει μόνο του τον Καραμάνο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Αυτός δεν δυσκολεύτηκε να εκμεταλλευτεί την πολύ όμορφη μπαλιά και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Και σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Ιταλός φρόντισε να... καθαρίσει για την ομάδα του, αφού με νέα φοβερή μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Παπαδόπουλο, με τον πρώτο σκόρερ του «Αστεριού» να νικάει τον Σέρεμετ και να φτάνει τα 8 τέρματα στην σεζόν, κλειδώνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

MVP Ναπολεόνι. Μετά από 1,5 μήνα επέστρεψε στο... χορτάρι και το πήρε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και μία επαφή με την μπάλα, για να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη. Αλλαγή στην αλλαγή ο Ιταλός, όμως έβγαλε δύο ασίστ σε τρία λεπτά και έκανε δώρο στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Στο ύψος του. Καραμάνος. Θα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε δύο γκολ, όμως τα κατορθώματα του Ναπολεόνι του έκλεψαν την δόξα. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, για ακόμα μία φορά, από τον νεαρό επιθετικό.

Αδύναμος κρίκος. Στον σημερινό αγώνα, δεν υπάρχει αδύναμος, αλλά άτυχος κρίκος! . Ο λόγος, φυσικά, για τον Μπρίτο, ο οποίος μόλις μπήκε στο παιχνίδι τραυματίστηκε. Αντίθετη... πορεία δηλαδή με τον Ναπολεόνι που πήρε την θέση του.

Η γκάφα. Ο Παράσχος δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Ναπολεόνι, καθώς προερχόταν από τραυματισμό και απουσία 1,5 μήνα. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να αναγκαστεί να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιταλό να αποδεικνύει πως μόνο ανέτοιμος δεν ήταν. Φυσικά, ο προπονητής του Ατρομήτου καλά έπραξε και τον προφύλαξε, όμως αυτός μόλις μπήκε στο παιχνίδι απέδειξε και πάλι πόσο ποιοτικός παίκτης είναι!

Το στραγάλι. Εύκολο παιχνίδι για τον Γιάχο και τους βοηθούς του, κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές του αγώνα που πέρασαν ένα ήρεμο απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα