Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Μπα (vid)

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Μπα (vid)

Απόστολος Παγώνης
Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Μπα (vid)

bet365

Δίχτυα στη Νιγηρία φαίνεται πως έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπάρχουν συζητήσεις με τον διεθνή επιτελικό Σάντεϊ Μπα!

Μετά τον Ομπίνα που έγραψε το Gazzetta, στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις αναζητήσεις στην Νιγηρία και φαίνεται πως έχουν «κολλήσει» με τον διεθνή επιτελικό χαφ Σάντει Μπα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Γουόρι Γούλφς και έχει ύψος 1,81 έφτασε πέρσι μια ανάσα από την Μπαστιά. Οι Γάλλοι συμφώνησαν με την ομάδα του, αλλά και με τον παίκτη, όμως την τελευταία στιγμή η μεταγραφή ναυάγησε καθώς η Μπαστιά δεν κατέθεσε ποτέ τα χρήματα.

Ο ΠΑΟΚ που αναζητεί παίκτη στον άξονα έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη. Μάλιστα στην Νιγηρία υπάρχουν αναφορές και πληροφορίες πως ο παίκτης θα αγωνίζεται την νέα χρονιά σε ομάδα της Ευρώπης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικος είναι θετικός στον να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να έρθει στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα