Tέσσερα τα «όχι» για Μήτρογλου

Tέσσερα τα «όχι» για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Tέσσερα τα «όχι» για Μήτρογλου

bet365

Τέσσερις προσφορές ομάδων δεν έγιναν αποδεκτές για τον Κώστα Μήτρογλου πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Δεν ήταν μόνο η Γουέστ Χαμ και η Μπενφίκα αλλά και δύο ακόμα ομάδες που έκαναν τις κρούσεις τους για τον Μητρογκόλ δίχως αποτέλεσμα. Συνολικά ήταν δέκα οι σύλλογοι που ήταν στο γκρούπ των ενδιαφερόμενων για τον παίκτη (σ.σ. ομάδες από Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γερμανία) με τέσσερις εξ αυτών να δίνουν προσφορές, οι οποίες όμως δεν ανταποκρίνονταν στα όσα ήθελε ο Ολυμπιακός και ο παίκτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό από την Ευρώπη ενώ σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το εξωτερικό το πιο πιθανό είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην βιαστούν τον Γενάρη αλλά να περιμένουν το καλοκαίρι για να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού. Άλλωστε ο παίκτης γυρίζει στις αρχές Γενάρη στα γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα