«Εξάρα» σε Κουτσιανικούλη!

«Εξάρα» σε Κουτσιανικούλη!

Νίκος Τσιώκος
«Εξάρα» σε Κουτσιανικούλη!

bet365

Βαριά ήταν η... καμπάνα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, καθώς η Σούπερ Λίγκα τον τιμώρησε με έξι αγωνιστικές.

Με βάση το φύλλο αγώνα του Μάριου Λαμπρόπουλου, που ήταν ο... άρχων του αγώνα μεταξύ της Ξάνθης και του ΟΦΗ, η Σούπερ Λίγκα επεφύλλασσε βαριά... καμπάνα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο επιθετικός μέσος των Κρητικών αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα επειδή, σύμφωνα πάντα με τα όσα έγραψε ο ρέφερι από την Ηλεία, εξύβρισε τον ίδιο και τα Θεία.

Έτσι, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος του επέβαλε ποινή έξι αγωνιστικών, με τον «Κούτσια» να χάνει τα ματς με Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Βέροια, Πλατανιά, Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και με Καλλονή για το Κύπελλο. Βέβαια, οι Ομιλίτες θα κάνουν έφεση για την απόφαση αυτή και εφόσον δε δικαιωθούν θα χάσουν για μεγάλο διάστημα ένα σημαντικό... χαρτί τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα