Διάψευση Παναιτωλικού για Χάβο

Γιώργος Βροντάκης
Διάψευση Παναιτωλικού για Χάβο

bet365

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης του Μάκη Χάβου και τονίζει πως η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άριστη και αρμονική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
Οι γνωστοί κονδυλοφόροι ξαναχτύπησαν! Λίγες ώρες μετά από ένα νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας (που προφανώς πολύ τους στεναχώρησε) και την παραμονή μιας σημαντικής αναμέτρησης, επιδιώκουν να δημιουργήσουν σύγχυση με ευφάνταστα σενάρια (ανάλογα εκείνων που κατά τακτά διαστήματα εξυφαίνουν και παταγωδώς καταρρίπτονται), περί αποχωρήσεων παικτών και προπονητή!!!

Αν κανείς κοιτάξει ποιοι δημοσιοποιούν τέτοιες “ειδήσεις” ή ποιοι βρίσκονται πίσω τους, τόσο σε πανελλήνιας εμβέλειας Μέσα Ενημέρωσης, όσο και στο Αγρίνιο, εύκολα διαπιστώνει και την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων και το στόχο τους.

Για τους μη γνωρίζοντες, τονίζουμε ότι η συνεργασία με τον προπονητή Μάκη Χάβο είναι άριστη και αρμονική και η παρουσία του στον Παναιτωλικό έχει συνδυαστεί με επιτυχίες. Οι εισηγήσεις του είναι σεβαστές και οι επιλογές γίνονται με κοινή απόφαση και στήριξη της διοίκησης.

Σε ότι αφορά μεταγραφές ή αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που ενημερώνονται και στη συνέχεια υπάρχει άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούμε χρόνια τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα