Νέο συμβόλαιο για Μήτρογλου!

Νέο συμβόλαιο για Μήτρογλου!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο συμβόλαιο για Μήτρογλου!

bet365

Την Χριστουγεννιάτικη συμφωνία-κλειδί έκανε ο Ολυμπιακός καθώς επέκτεινε την συνεργασία με τον Μήτρογλου έως το 2017, χωρίς πια να υπάρχει ρήτρα και έτσι η τιμή πώλησής του εκτοξεύεται!

Συμβόλαιο δίχως ρήτρα, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017, μία εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει το Gazzetta. Η επέκταση φυσικά σημαίνει και πολύ καλύτερες αποδοχές για τον «πιστολέρο» όμως το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό, είναι ότι και με την σύμφωνη γνώμη του Μήτρογλου η νέα συμφωνία των δύο πλευρών δεν εμπεριέχει ρήτρα αποδέσμευσης!

Όπερ σημαίνει πως δεν μπορεί καμία ομάδα απλώς να δώσει 8 εκατ. ευρώ και να πάρει τον παίκτη. Είναι υποχρεωμένος όποιος σύλλογος από Γερμανία, Αγγλία ή Ιταλία θέλει τον παίκτη να συζητήσει με τον Ολυμπιακό πάνω σε μία τελείως διαφορετική οικονομική βάση.

Για να ολοκληρωθεί το deal την Πέμπτη έγιναν δύο συναντήσεις στην ΠΑΕ. Η μία ήταν με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Μήτρογλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του ξεκαθαρίζει ξανά πόσο πολύ τον πιστεύει και τον εκτιμά ως παίκτη και ως άνθρωπο.

Ο διεθνής φορ υποσχέθηκε μόνο τα... καλύτερα. Άλλωστε είναι γνωστή η εξαιρετική σχέση των δύο ανδρών και η στήριξη του κ. Μαρινάκη στον παίκτη, ακόμα και σε παλαιότερες εποχές που γίνονταν συζητήσεις ακόμα και για παραχώρησή του. Στην δεύτερη συνάντηση έπεσαν και οι υπογραφές και όλα τελείωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λίγο μετά τις 19.30.

Και στις δύο επαφές ήταν παρόντες και οι εκπρόσωποι του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δίνει στον Μήτρογλου ένα «χρυσό συμβόλαιο» με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα έχει αποδοχές πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ ενώ θα υπάρχουν και μπόνους σε αυτό, που μπορούν εκτοξεύσουν τις απολαβές του κοντά στις 2 εκατ. ευρώ! Έτσι γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης του υπάρχοντος ρόστερ των πρωταθλητών!

Παράλληλα πιάνει κορυφή ως προς τις αποδοχές και γενικότερα στα συμβόλαια που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στους ερυθρόλευκους (σ.σ. οι Μασάντο και Βάις είναι και αυτοί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα)! Τα χρήματα που θα παίρνει είναι περίπου τα διπλά απ' όσα αμειβόταν!

Τι τόνισε ο Μήτρογλου

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο διεθνής παίκτης τόνισε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια.

Όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε υπερήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεσή μου σε όλους: σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ». Ο Μήτρογλου ήταν πολύ ικανοποιημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα καθότι είναι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό.

Ανεβαίνει η τιμή του, αναφορές σε όλα τα ξένα ΜΜΕ

Όσο για τους... μνηστήρες του; Αυξάνονται και πληθύνονται (θυμηθείτε ΕΔΩ για Γουέστ Χαμ και όχι μόνο και ΕΔΩ για Μπενφίκα και άλλους διεκδικητές) ενώ μετά την παντελή απουσία ρήτρας στο νέο συμβόλαιο (σ.σ. στο προηγούμενο ήταν 8 εκατ. ευρώ) η τιμή του «Μητρογκόλ» όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει. Ειδικά δε από την στιγμή που θα γυρίσει στα γήπεδα και θα συνεχίσει να σκοράρει διαρκώς.

Ξένοι ποδοσφαιρικοί αναλυτές ήδη μιλούν για 15 και πλέον εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Επίσης παντού ανά την υφήλιο υπάρχουν αναφορές για την επέκταση της συνεργασίας του Κώστα Μήτρογλου με την ομάδα του Ολυμπιακού και ενώ σημειώνεται η... αποχώρηση της Ντόρτμουντ από την διεκδίκησή του.

Πρέπει δε να τονιστεί πως ο Μήτρογλου από την στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση για το νέο του συμβόλαιο δεχόταν ευχές για το καλύτερο τόσο σε προσωπικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και κυρίως για την γρήγορη επιστροφή του. Είναι κάτι που άλλωστε ο ίδιος θέλει περισσότερο από κάθε άλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα