Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Απόστολος Παγώνης
Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-1

bet365

Η κατρακύλα του Άρη συνεχίζεται! Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη και με το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παραμένει στην τελευταία θέση!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Καραγκούνης και αριστερά ο Τσουμάνης, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Έλσνερ και Κύργιας. Στη μεσαία γραμμή ο Νταμαρλής ήταν ο μοναδικός κόφτης και ο Σουνάς μαζί με τον Τάτο θα έφτιαχναν το παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς.Στις πτέρυγες οι Σταυρόπουλος και Μανιάς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Αγκάνθο.

Ο Στάικος Βεργέτης ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κοντοές και αριστερά ο Λούι. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζησόπουλος και Σέτι. Στη μεσαία γραμμή οι Εντό και Μουνάφο, στις πτέρυγες οι Ντε Μπλάσις και Καράσκο. Στον άξονα ο Ουσέρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαράλες

Η μπάλα στο κέντρο
Παιχνίδι κέντρου είχαμε στο ξεκίνημα του αγώνα για τους δύο μονομάχους με την κατοχή της μπάλας να ήταν 48% με 52% υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Άρης προσπαθούσε να βρει τους χώρους και να αναπτυχθεί από τις πτέρυγες. Μάλιστα ο Μιλίνκοβιτς είχε δώσει εντολή στον Αγκάνθο να τραβιέται προς το κέντρο και να ζητάει μπάλα με τον Μανιά να πηγαίνει σε θέση φορ.

Ο βαρύς Εντό
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα, όχι όμως και στο κέντρο καθώς ο Εντό έδειχνε πολύ βαρύς για να ακολουθήσει τους ταχείς, αλλά και τεχνίτες Τάτο και Σουνά. Η ανάπτυξη έβγαινε από τα πλάγια κυρίως από τον Κοντοέ που συχνά στα καρέ του Διούδη.

Από μια φάση
Στο 19' ο Kοντοές σέντραρε για τον Καράσκο και αυτός από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλα σώματα. Η πρώτη φάση του Άρη χάθηκε στο 25'. Μετά από αδυναμία του Σέτι να αποκρούσει την μπάλα από σέντρα του Τσουμάνη, η μπάλα φτάνει στον Μανιά που από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Ερνάντεζ.

Αχ αυτή η άμυνα
Στο 27’ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Σέτι, από λάθος και για ένα ακόμα παιχνίδι της άμυνας. Μετά από κόρνερ του Ουσέρο ο Εντό έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι με τον Σέτι χωρίς πίεση, καθώς ο Τσουμάνης τον έχασε, με κεφαλιά ν’ ανοίγει το σκορ.

Φωνές Μιλίνκοβιτς
Αυτό το κρύο γκολ έριξε την ψυχολογία των παικτών του Μιλίνκοβιτς με τον Σέρβο να είναι έξαλλος καθώς έβλεπε τον Αστέρα να αναπτύσσεται με μεγάλη ευκολία στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ. Ο κόσμος του Άρη αντέδρασε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποδοκιμάζοντας τους παίκτες του Άρη.

Αποδοκιμασίες κατά πάντων
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακούστηκαν αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης του Άρη. Η διαφορά ήταν πως στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» διοίκηση ήταν ο Ηλιάδης, ενώ σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας. Οι φίλαθλοι δεν ξέχασαν τους παλιούς παράγοντες της ομάδας, αλλά και στελέχη του οπαδικού κινήματος.

Αναζήτησε το γκολ της νίκης
Ο Αστέρας και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαζε ηρεμία στο παιχνίδι και αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Βεργέτη. Η ομάδα της Τρίπολης προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ θέλοντας να σφραγίσουν την νίκη. Όπως στη φάση του 51ου λεπτού όπου είχαμε το σουτ του Λούι ν’ αποκρούει δύσκολα ο Διούδης. Στη συνέχεια της φάσης και μετά από γύρισμα του Μπαράλες και προσπάθεια των Εντό και Σέτι να μπουν με την μπάλα στην δίχτυα έκαναν φάουλ στον Διούδη.

Άστοχος από το σημείο του πέναλτι
Ούτε από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Άρης. Στο 60’ με τους γηπεδούχους να τα έχουν βρει μπαστούνια βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να έχουν κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Αγκάνθο από τον Κοντοέ. Ο Μάνταλος έδειξε την άσπρη βούλα με τον Ισπανό να το εκτελεί άσχημα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

1-1 με Αγκάνθο
Το Βικελίδης πάγωσε, όμως προσωρινά καθώς ο επιθετικός του Άρη ότι δεν μπόρεσε να κάνει από τα 11 βήματα το έκανε στο 65’ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από λάθος έξοδο του Ερνάντεζ. Ο Άρης έφερε το παιχνίδι ξανά από την αρχή και με την ψυχολογία να είναι up πίεσε για το γκολ της νίκης.

Έχασε την ευκαιρία να πάρει την νίκη
Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα χάθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μανιά. Ο επιθετικός του Άρη μπήκε στην μικρή περιοχή και απέναντι από τον Ερνάντεζ μπλόκαρε το μυαλό του με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να του παίρνει την μπάλα μέσα από τα πόδια.

MAN OF THE MATCH: Ο Σεμπάστιαν Σέτι λόγω των πολλών ελλείψεων αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός. Ο Αργεντινός τα πήγε πολύ καλά στο νέο του ρόλο, μάλιστα ήταν ο παίκτης που πέτυχε το γκολ για την ομάδα του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μανίας στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε την ευκαιρία του παιχνιδιού καθώς απέναντι από τον Ερνάντεζ δεν μπόρεσε να πλασάρει

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Εμανουέλ Λούι ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν καθώς τόσο ανασταλτικά, όσο και με τις προωθήσεις του δημιούργησε πολλά προβλήματα από την δεξιά πλευρά. Πολύ καλή και η εμφάνιση του Αγκάνθο. Ο Ισπανός μπορεί να έχασε την ευκαιρία από τα 11 βήματα να πετύχει γκολ όμως το έκανε με κάτι που ξέρει πολύ καλά με το κεφάλι

Η ΓΚΑΦΑ: Τα γκολ προήρθαν από λάθη που έγιναν και στις δύο άμυνες. Άλλωστε τόσο ο Άρης όσο και ο Αστέρας φέτος το αδύνατό τους σημείο είναι η άμυνα όπου δέχονται σε κάθε παιχνίδι γκολ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σταύρος Μάνταλος ήταν κοντά στις φάσεις με τις υποδείξεις του να είναι σωστές. Μια καλή διαιτησία λοιπόν Καβαλιώτη ρέφερι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Άρης δεν μπόρεσε να γευτεί την χαρά της νίκης. Το ισόπαλο 1-1 διατηρεί τους «κίτρινους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον το έργο όλων είναι δύσκολο. Στο τέλος του αγώνα είχαμε και πάλι αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα