Λαγός: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω!»

Λαγός: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω!»

Αντώνης Καλκαβούρας
Λαγός: «Δεν υπάρχει λόγος να φύγω!»

bet365

Ο πρωταγωνιστής στη Λιβαδειά, Τάσος Λαγός, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr ότι θέλει να ανανεώσει, αποθεώνει Αναστασίου και βάζει στόχο το Κύπελλο!

Η ιστορία του έχει ενδιαφέρον γιατί πριν από περίπου 6 μήνες – κι ενώ πέρυσι και πρόπερσι πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τους προπονητές του Παναθηναϊκού – ήταν πεπεισμένος ότι οι μέρες του στο “τριφύλλι” ήταν τελειωμένες! Ο ατζέντης του είχε αρχίσει ήδη τις επαφές με ομάδες της Β' Γερμανίας, αλλά ξαφνικά στην τεχνική ηγεσία των “πρασίνων” προσελήφθη ο Γιάννης Αναστασίου. Ο 40χρονος Αρτινός τεχνικός αποφάσισε να πάρει στην προετοιμασία όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στην ομάδα για να βγάλει συμπεράσματα για την αξία τους και κάπως έτσι, ξεκίνησε η ιστορία του 21χρονου αμυντικού μέσου, που από την πόρτα της εξόδου, έγινε δεύτερος αρχηγός, καθιερώθηκε στην ενδεκάδα και ειδικότερα μετά τις εφετινές του εμφανίσεις, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ, θα βιαστούν για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παλιοί και νέοι “έδεσαν” αμέσως!

Ο λόγος για τον Τάσο Λαγό, που χθες στη Λιβαδειά πέτυχε 2 από τα τέσσερα γκολ του Παναθηναϊκού και ήταν ο κορυφαίος παίκτης του “τριφυλλιού”, που αγωνίστηκε με συνολικά 9 στους 14 παίκτες κάτω των 22 ετών... «Οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα προερχόμαστε από τις ακαδημίες και γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Μοιραία έχουμε “οικοδομήσει” μία μακροχρόνια σχέση και έχουμε αποκτήσει ένα δυνατό “δέσιμο” και αυτό μας έχει στο κομμάτι της αγωνιστικής ομοιογένειας και “χημείας”. Σημαντική, βέβαια, είναι και η συμβολή των πιο έμπειρων παικτών που προστέθηκαν φέτος στο ρόστερ, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, έχουν ενσωματωθεί πολύ ομαλά και έχουν βοηθήσει εμάς τους νεότερους να πατήσουμε πιο γερά στα πόδια μας και να γίνουμε καλύτεροι!», μας είπε αρχικά ο αμυντικός μέσος του “τριφυλλιού”, που χάρη στην ηρεμία, την αξιοκρατία και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, είδε τη δουλειά του να ανταμείβεται και το μέλλον του να διαγράφεται ευοίωνο...

«Ο προπονητής άλλαξε τα πάντα!»

«Η παρουσία του κ. Αναστασίου σ' αυτόν τομέα είναι καταλυτική! Είμαι 6 χρόνια στον Παναθηναϊκό και πραγματικά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο κλίμα. Η παρουσία του coach και των συνεργατών του, εγγυάται μίας πρωτοφανούς ηρεμίας και διασφαλίζει την διατήρηση του καλού κλίματος, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων. Συν τοις άλλοις, όλοι ξέρουμε ότι ο κ. Αναστασίου δεν θα διαστάσει να αφήσει κάποιον βασικό ποδοσφαιριστή εκτός 18άδας, αν διαπιστώσει ότι δεν δουλεύει όπως πρέπει στις προπονήσεις ή υποπέσει σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Αναμφίβολα, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών και μας έχει κάνει ακόμη πιο πειθαρχημένους. Όσον αφορά στη δική μου ιστορία, δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Απλά, είχα υπομονή, δούλεψα και εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά και να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που δίνει ο προπονητής. Οι τελευταίοι έξι μήνες μου δίδαξαν ότι στο ποδόσφαιρο, αν είσαι συνεπής, εργατικός και τυχερός, από τη μία μέρα στην άλλη, η καριέρα σου μπορεί να βρεθεί από το ναδίρ στο ζενίθ!», σχολίασε ο πρώην παίκτης του Αλμυρού Βόλου (η ομάδα της γενέτειράς του), που πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ενώ δοκιμάστηκε από την Λέστερ και την Τότεναμ στην Αγγλία...

Οι στόχοι και το νέο συμβόλαιο

«Η ουσία είναι ότι παρέμεινα στον Παναθηναϊκό, όπου πλέον σιγά-σιγά βρίσκω τον δρόμο μου και είμαι μέλος μίας ομάδας, που είναι καλύτερη από πέρυσι και βρίσκεται εντός στόχων για φέτος. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 4η θέση και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, θα μειώσουμε τη διαφορά μας από τον δεύτερο, έτσι ώστε στα πλέϊ-οφ να διεκδικήσουμε την 2η θέση και φυσικά το Κύπελλο. Η εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής μου και τα συνεχόμενα παιχνίδια που αγωνίζομαι με έχουν βοηθήσει να βελτιώσω σημαντικά την αυτοπεποίθησή μου, ενώ η χρησιμοποίησή μου σαν “οκτάρι” στη Λιβαδειά, μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ σε καλές θέσεις και να σκοράρω δύο φορές. Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω ότι χρόνο με το χρόνο θα παίζω ακόμη καλύτερα...», υπερθεμάτισε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από την ομάδα. Όλοι με έχουν περιβάλλει με αμέριστη ζεστασιά και εμπιστοσύνη, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, οπότε νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ανανεώσω τη συνεργασία μου!», κατέληξε ο 21χρονος αμυντικός μέσος των “πρασίνων” που επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής στην Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα