Απαγόρευση εισόδου στον Αναστασίου

Απαγόρευση εισόδου στον Αναστασίου

Γιώργος Βροντάκης
Απαγόρευση εισόδου στον Αναστασίου

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε τιμωρηθεί με επίπληξη από την Π.Ε. της Super League, όμως, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε διαμαρτυρηθεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League είχε αποφασίσει την ποινή της επίπληξης, όμως, άλλαξε την τιμωρία ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Ο Παναγιώτης Καρράς τιμώρησε τον Γιάννη Αναστασίου με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη και την ομάδα θα καθοδηγήσουν οι συνεργάτες του, Στιβ Ρούτερ και Γιάννης Βονόρτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 290/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του προπονητή Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι οι εφεσίβλητοι τέλεσαν τα αποδιδόμενα σ΄αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούντα κατ΄ ορθό νομικό χαρακτήρα εξύβριση από αξιωματούχο και επιβάλλει στον Ι. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα