Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0

Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0

bet365

Ο Παναιτωλικός μετά από 4 σερί γκέλες, επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε 3-0 τον Πλατανιά και παραμένει αήττητος στο Αγρίνιο! Χαμένο πέναλτι από Μπόγιοβιτς.

Πως ξεκίνησαν

Για τον Παναιτωλικό, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ράφαελ, με τους Κούσα, Μελλισά μπροστά του και τους Γκάλο, Κούσα στα άκρα. Στον άξονα έπαιξε ο Τζούνιορ με τον Γοδόι και πιο μπροστά τον Θεοδωρίδη σε ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης επέστρεψε ο Μπόγιοβιτς, με τους Μπακάκη και Καμαρά να τον πλαισιώνουν.

Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί είχαν τον Γιωργαλλίδη στην εστία, με τους Ιντζίδη, Φαΐσκα μπροστά του και τους Φερνάντεζ, Δημήτρη στα άκρα. Την τριπλέτα στον χώρο του κέντρου αποτέλεσαν οι Σιώπης, Τέτε και Αγκιλέρα, με τους Κάταϊ και Μπέλιτς να παίζουν δίπλα από τον Τόρες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ που θα τους άνοιγε τον δρόμο για την νίκη. Άλλωστε, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, το τρίποντο έμοιαζε... μονόδρομος για τα «καναρίνια».

Παρόλα αυτά, ο Πλατανιάς κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους και να μην επιστρέψει στους γηπεδούχους να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Γιωργαλλίδη. Όσο για το επιθετικό πλάνο των Κρητικών, ήταν αρκετά προβλέψιμο, αφού προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν ήταν πολύ κακά και δεν πλησίαζαν καν την αντίπαλη εστία.

Προειδοποίηση και γκολ

Ο Παναιτωλικός να μην έβρισκε διαδρόμους, με τα στημένα να αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο να πλησιάσει την αντίπαλη εστία. Έτσι και έγινε, με τον Μπόγιοβιτς στο 27' να προειδοποιεί και να σημαδεύει το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο.

Ο Πλατανιάς, όμως, δεν πήρε το... μήνυμα και λίγο αργότερα το πλήρωσε. Συγκεκριμένα, ήταν το 40ο λεπτό όταν ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Θεοδωρίδη και αυτός με ένα πολύ δυνατό σουτ, από τις... σπεσιαλτέ του, κατάφερε να νικήσει τον Γιωργαλλίδη και να ανοίξει το σκορ για τα «καναρίνια».

Άλλο ματς στη επανάληψη

Το γκολ του Παναιτωλικού, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς ο Πλατανιάς αναγκάστηκε να βγει πιο μπροστά στην επανάληψη, για να διεκδικήσει την ισοφάριση. Αντ' αυτό, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ιδανικά τους χώρους που δημιουργήθηκαν και να κλειδώσουν την νίκη!

Έτσι, στο 59' και μετά από νέα εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, ο Μπόγιοβιτς κατάφερε να πάρει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Πλατανιά και από εκεί να νικήσει τον Γιωργαλλίδη για το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε 7 λεπτά αργότερα, όταν με φανταστική ενέργεια ο Καμαρά πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό σκορ, κλειδώνοντας την νίκη για τα «καναρίνια».

Το παιχνίδι, από εκείνο το σημείο και έπειτα, πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι αποδέχτηκαν την ήττα τους, με τον Παναιτωλικό να κάνει διαχείριση του σκορ, αλλά και δυνάμεων. Μάλιστα, οι παίκτες του Χάβου θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, όμως ο Μπόγιοβιτς δεν κατάφερε να εκτελέσει σωστά το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Ιντζίδη, με τον Γιωργαλλίδη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81' Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (86' Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46’ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (75' Πόποβιτς), Τόρες, Κάταϊ (70' Μπεριάν), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ

MVP. Θεοδωρίδης. Πέτυχε ακόμα ένα πανέμορφο γκολ, ξεκλείδωσε τον Πλατανιά και γενικά, πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στην σεζόν.

Στο ύψος του. Γκάλο. Από δικά του στημένα ξεκινάει η φάση του δοκαριού και του δεύτερουθ γκολ, ενώ συμμετέχει και στην... κομπίνα του πρώτου τέρματος. πολύ καλός, όπως και ο Μπόγιοβιτς που ήταν μέσα στις φάσεις. Για τον Σέρβο, βέβαια, υπάρχει και ένα χαμένο πέναλτι, το οποίο όμως κέρδισε ο ίδιος, ενώ το σκορ ήταν 3-0.

Αδύναμος κρίκος. Ο Πλατανιάς έκλεισε πάρα πολύ καλά τους χώρους, όμως στα στημένα ήταν... ανύπαρκτη. Φαίνεται πως έχει πολύ δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα ο Αναστόπουλος.

Η γκάφα. Ο Αναστόπουλος προτίμησε να ξεκινήσει με αμυντική τριάδα στον άξονα, με τους Τέτε, Σιώπη και Αγκιλέρα. Αυτό βοήθησε ιδιαίτερα αμυντικά, αλλά δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στην ανάπτυξη, κάτι που επέτρεψε στον Παναιτωλικό να πιέσει αρκετά, χωρίς να φοβάται ιδιαίτερα για τα μετόπισθεν. Πως ξεκίνησαν

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Καμπαξή και τους βοηθούς του, σε ένα αρκετά εύκολο για αυτούς παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα