Πανθρακικός - Καλλονή 2-0

Gazzetta team
Πανθρακικός - Καλλονή 2-0

bet365

Τα γκολ του Κάσας και του Χρήστου ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά στην αναμέτρηση της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό να κερδίζει 2-0 την Καλλονή!

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθρακικό, ο οποίος σε... 20 λεπτά κατάφερε να σφραγίσει το «τρίποντο» με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Κάσες. Ο Ισπανός μέσος πέτυχε το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν ο παίκτης που τα έκανε όλα στο ματς. Στον αντίποδα, η Καλλονή το πάλεψε για ένα ημίχρονο, αλλά η άμυνα την πρόδωσε ξανά και δέχθηκε δυο γκολ! Το πάλεψε μετά το πρώτο τέρμα που δέχθηκε, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Ματζουράκης πέρασε στο ματς και δεύτερο επιθετικό.

Ασχημος στο α' μέρος...

Επιστροφή στις νίκες αναζητούσαν στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Καλλονή. Οι γηπεδούχοι πήραν με το καλημέρα του ματς τον έλεγχο, είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αυτή της Καλλονής παρουσιάστηκε σωστά τοποθετημένη, χωρίς να αφήνει στον αντίπαλο χώρους για να αναπτυχθεί και να απειλήσει. Ο Κάσες προσπαθούσε μόνος να σπάσει την αντίπαλη άμυνα, ήταν ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων, αλλά χωρίς κανένα στήριγμα. Βέβαια, στο 7' είχαμε την μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν ο Σιδεράκης και το... δοκάρι στην κεφαλιά του Παπαγεωργίου έσωσαν την Καλλονή. Από κει και πέρα... λάθη, πολλά λάθη με τις δυο ομάδες να μην ρισκάρουν. Ο Κάσες με τον Ιγκόρ προσπαθούσαν στην επίθεση, αλλά η μπάλα δεν ερχόταν πολλές φορές, με την Καλλονή να κρατά σχετικά εύκολα το μηδέν. Ενα σουτ του Μανούσου στο 36' ήταν η μοναδική καλή φάση των φιλοξενούμενων.

... όμορφος και νικητής στην επανάληψη!

Το 2ο ημίχρονο είχε πιο γρήγορο ρυθμό, με την Καλλονή να μπαίνει πιο δυνατά και στο 47' να χάνει ευκαιρία με τον Περόνε. Ο Πανθρακικός απάντησε στο 49', αλλά το γκολ του Ιγκόρ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, στο 54' οι Θρακιώτες πήραν το προβάδισμα, πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από την... άμυνα, ο Κάσες έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Καλλονής και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο Πανθρακικός απελευθερώθηκε, είχε καλύτερη κυκλοφορία και στο 66' έχασε νέα καλή ευκαιρία, με τον Κάσες να μην δίνει σωστά στον Ρομέου για να σκοράρει.

Ο Ματζουράκης τα έπαιξε όλα για όλα, έβαλε τον Καζάκη στη θέση του Μανούσου, αλλά ένα λεπτό αργότερα, στο 70', η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαρία με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ο Εμποου με την είσοδό του έδωσε ώθηση στην ομάδα και στο 76' ήρθε το 2-0. Κόρνερ από τον Κάσες και ο Χρήστου με κοντινό πλασέ έδωσε την 4η φετινή εντός έδρας νίκη στον Πανθρακικό που έφτασε τους 21 βαθμούς. Η Καλλονή προσπάθησε να απειλήσει, έχασε καλή ευκαιρία με τον Γκαρσία στο 82', αλλά ως εκεί...

Man of the match: Ο Κάσες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, πέτυχε το πρώτο γκολ, έφτιαξε ουσιαστικά και το δεύτερο. Ο Ισπανός έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, αν και έχει πάρει ήδη τον τίτλο του Mvp της ομάδας του. Κινητικός, άνοιξε διαδρόμους και μέσα σε φάσεις έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την Καλλονή.

Στο ύψος του: Πολύ καλό ματς από τον Ιγκόρ, αλλά και τον Χρήστου. Ο πρώτος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κάσες, δεν πήραν όμως πολλές μπαλιές. Ο Χρήστου ήταν ουσιαστικός και στο 76' σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα της Καλλονής. Για ακόμα ένα η ανασταλτική λειτουργία δεν πήγε καλά, με την ομάδα να... χάνεται σε δυο περιπτώσεις και τον αντίπαλο να το εκμεταλλεύεται. Οι νεοφώτιστοι έχουν την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και αν δεν βρουν λύσεις θα έχουν προβλήματα.

Το στραγάλι: Ο Στυλιάρας δεν είχε πολλές δύσκολες φάσεις, μοίρασε κίτρινες κάρτες για σκληρό παιχνίδι, ενώ δικαιολογημένα έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Φαρία

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Ο Κάσες έκανε την διαφορά στο ματς και στον φετινό Πανθρακικό. Σούπερ ο Ισπανός... καθάρισε και την Καλλονή, βοηθώντας έτσι τους Θρακιώτες να φτάσουν τους 21 βαθμούς και να κάνουν... ήρεμοι Χριστούγεννα. Ουσιαστικός ο Πανθρακικός, έμπαζε στα μετόπισθεν η Καλλονή και το αποτέλεσμα δίκαιο...

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (86’ Μακρυδημήτρης), Ζος, Κάσες (77’ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνη (73’ Εμπόου), Ντος Σάντος, Ιγκόρ.
Καλλονή: Σιδεράκης, Στρατης, Λεάντρο, Ποντάνι, Άλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (75’ Γιουκαρής), Γκαρσία (83’ Γκάσιτς), Μανούσος (69’ Καζάκης), Περόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα