Μασάντο: «Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει διαρκώς»

Μασάντο: «Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει διαρκώς»

Gazzetta team
Μασάντο: «Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει διαρκώς»

bet365

Έτοιμοι να οδηγήσουν ακόμα πιο ψηλά τον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του όπως τόνισε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του μεγαλώνει διαρκώς.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην «Stadio», ο Πάουλο Μασάντο

Πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η παρουσία του στη φάση των «16», καθώς και το γεγονός ότι θα παίξει δύο μεγάλα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Ο σύλλογος διαρκώς μεγαλώνει. Όλα όσα κάνουμε, ο καθένας από τη θέση του, από το πόστο του και με την προσπάθειά του, έχουν ως σκοπό αυτό ακριβώς: Να μεγαλώσει ο Ολυμπιακός. Η παρουσία της ομάδας στους ‘‘16’’ λέει από μόνη της πολλά. Δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει κανείς τη διάθεση να σταματήσει εδώ. Θα κυνηγήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Πώς περιμένεις τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Έχουμε δει στο παρελθόν ομάδες ικανές να αντιμετωπίζουν κορυφαίους αντιπάλους και να μην καταφέρνουν να διακριθούν απέναντί τους λόγω υπερβολικού σεβασμού! Ίσως και φόβου. Δεν θέλουμε να είμαστε τέτοια ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως κάναμε απέναντι σε κάθε ομάδα που βρήκαμε στη φάση των ομίλων. Περιμένω οι δύο αναμετρήσεις να είναι πολύ δύσκολες. Όλα όμως μπορούν να γίνουν, αν το πιστέψουμε αρκετά».

Θεωρείς ότι η υπερβολική σιγουριά από πλευράς του Ολυμπιακού μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθειά του;

«Δεν μπορείς να μιλάς με υπερβολική σιγουριά όταν έχεις απέναντί σου ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλάμε για ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον πλανήτη... Ωστόσο, όπως προανέφερα, ο υπερβολικός σεβασμός και ο φόβος δεν θα μας οδηγήσουν πουθενά. Πρέπει να το πιστέψουμε και να είμαστε ταπεινοί. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Έτσι χτίζεται ο Ολυμπιακός. Με πίστη, ταπεινότητα, προσπάθεια και έργα. Δεν έχουμε υπερβολική σιγουριά. Έχουμε μόνο τεράστιο πάθος!».

Τι σκέφτεσαι αναφορικά με τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να παίξει ξανά στο «Ολντ Τράφορντ»;

«Για όλους μας θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Τέτοια γήπεδα είναι αξιοζήλευτα. Όπως είναι, άλλωστε, και το γήπεδό μας! Περιμένουμε μια φανταστική ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια».

Θα προτιμούσες το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία και τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη»;

«Όχι. Δεν παίζει ρόλο για εμάς. Μπορούμε στο γήπεδό μας να κάνουμε μια εμφάνιση καλή, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και με αυτοπεποίθηση να πάμε στη συνέχεια στην έδρα της Γιουνάιτεντ και να το υπερασπιστούμε. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο».

Θα ήθελες να στείλεις το μήνυμά σου στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει των εορτών, αλλά και με αφορμή την κλήρωση της φάσης των «16»;

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι υγιής και να έχει δουλειά, για να μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του. Οι άνθρωποι περνούν δύσκολα. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού, παρ’ όλες τις δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, είναι πάντα εκεί για εμάς. Είναι δίπλα μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα! Τους ευχαριστούμε για όλα. Δίχως εκείνους δεν μπορούμε να πετύχουμε όλα αυτά τα σπουδαία που πετυχαίνουμε… Σε ό,τι αφορά την κλήρωση και τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλω να πω μόνο ένα πράγμα: Να έχετε πίστη στον Ολυμπιακό. Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να σας κάνουμε ευτυχισμένους»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα